Onze top bestemmingen

Internationaal verhuizen hoeft niet duur te zijn. Hieronder vindt u onze indicatieve vanaf prijzen voor onze top 10 bestemmingen. Wij hebben ons gespecialiseerd in deze bestemmingen en kunnen u de beste prijs bieden. Neem vooral contact met ons op voor alle overige bestemmingen en vraag naar de mogelijkheden. We staan u graag te woord voor een op maat gemaakte offerte.

Per 1m³ Per 10m³
CuracaoVanaf Nederland€ 189*€ 1712*
ThailandVanaf Nederland€ 306*€ 1851*
Zuid AfrikaVanaf Nederland€ 382*€ 1914*
CanadaVanaf Nederland€ 477*€ 2589*
USAVanaf Nederland€ 306*€ 1235*
ArubaVanaf Nederland€ 349*€ 1541*
SingaporeVanaf Nederland€ 297*€ 1389*
AustralieVanaf Nederland€ 370*€ 1940*
Nieuw ZeelandVanaf Nederland€ 505*€ 1995*

* Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen (loods tot loods) van 1cbm en 10 cbm per groepage.
Mocht u extra services wensen, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Bekijk alle bestemmingen Vraag offerte aan
9.1

Average Rate

"We waren totaal onbekend hiermee. Verzending verliep van verpakken tot aflevering in ons nieuwe huis vlekkeloos!. Alle goederen zijn zonder schade aangekomen. Voor ons kon dit niet beter".

Meer recensies
Trustpilot

Verhuizen met Transpack

Met Transpack heeft u de mogelijkheid uw verhuizing volledig in te richten, zoals u dat wil. We bieden vele mogelijkheden en handelen prijsbewust. Transpack is opgericht in 1974 en heeft ervaren mensen in dienst die met u meedenken. Internationaal verhuizen is een vak waar veel bij komt kijken en elke verhuizing is anders. Een vakbekwaam en ervaren verhuisbedrijf kan voor u het verschil maken tijdens de reis. We kennen de industrie en bieden professionele begeleiding.

Omdat we goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden, zijn we in staat voor elk budget een verhuizingen op maat te organiseren

De beste service voor u!

Of u zo veel mogelijk zelf wilt doen of alles uit handen wilt geven, Transpack staat voor u klaar. Met een kwalitatief en uniek netwerk van partners wereldwijd, zijn we in staat om als geen ander zorg te dragen voor uw persoonlijke spullen. En dat doen we met liefde en plezier, tot in de kleinste details.

Lees verder

Groupage Verhuizing

Kleine zendingen

Transpack heeft een speciaal programma ontwikkeld voor het verschepen van kleine zendingen. Al vanaf 1/2 m3 is het heel voordelig om wereldwijd spullen te verhuizen. Door ons verschillende zendingen te laten combineren, bent u in staat om significante kostenbesparingen te realiseren.

Lees verder

Lucht vracht

Snel transport

Onze gedetailleerde kennis over mogelijkheden voor luchtvracht, maakt dat we proactief kunnen reageren om problemen te voorkomen.

Lees verder

Opslag

Opslag van goederen

Indien uw inboedel door omstandigheden niet direct kan worden verscheept of afgeleverd, is het van groot belang dat deze op een veilige en economische wijze tijdelijk in bewaring wordt genomen.

Lees verder