Verhuizen naar Zuid-Afrika

Jouw inboedel verhuizen naar Zuid-Afrika

Ga je emigreren naar Zuid-Afrika? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedels naar Zuid-Afrika. Zo verhuis je al vanaf € 424,- van Amsterdam naar Kaapstad.

Ben je benieuwd naar de kosten van jouw verhuizing naar Zuid Afrika? Bereken deze vrijblijvend online via het offerteformulier.

Zuid-Afrika in een nut shell

Zuid Afrika Vlag - Transpack

HoofdstadKaapstad
Bevolking53.7 miljoen
ValutaRand (R)
Officiële talen11 officiële talen o.a. Afrikaans, Engels, Sotho, Swazi, Xhosa en Zulu.

Verhuizen naar Zuid-Afrika

Wanneer je verhuist naar Zuid-Afrika kan het voorkomen dat je jouw spullen mee wil verhuizen. Daar kan Transpack je bij helpen. Voor een verhuizing naar Zuid Afrika kun je gebruik maken van een eigen verhuiscontainer of een gezamenlijke container (groupagevervoer) waardoor je de kosten deelt met anderen. Ook is het voor kleine zendingen mogelijk om luchtvracht te boeken, let wel op: deze manier van transport is vele malen duurder!

Het is ook de mogelijkheid om optionele verhuisdiensten aan je verhuizing toe te voegen zoals het demonteren en inpakken van je spullen of het inhuren van een handyman.

De kosten van verhuizen naar Zuid-Afrika

Het grootste voordeel van zelf verhuizen per zeevracht naar Zuid-Afrika zijn de kosten. Er gaan enorm veel verhuiscontainers op een boot waardoor de prijs vanzelfsprekend lager ligt dan bij verhuizing per luchtvracht. Transpack kan een op maat gemaakte verhuisofferte voor jouw verhuizing opmaken met alle kosten en opties.

VanNaarPrijs
AmsterdamKaapstadvanaf € 424,-Offerte aanvragen

Hoelang is mijn inboedel onderweg naar Zuid-Afrika?

Hoelang jouw eigendommen onderweg zijn naar Zuid-Afrika ligt aan het soort transport dat je kiest voor het verzenden van jouw spullen. Wanneer je kiest voor luchtvracht transport dan is jouw inboedel gemiddeld binnen 2 tot 3 weken in jouw nieuwe woning te verwachten. Wanneer je kiest voor het verhuizen per privé zeecontainer dan moet je zo’n 6 tot 8 weken geduld hebben, bij groupage ligt dat rond de 10 tot 12 weken.

Tips bij het emigreren naar Zuid-Afrika

Wanneer je de stap hebt gemaakt om te emigreren naar Zuid-Afrika is dat natuurlijk spannend. Heimwee naar Nederland is gelukkig niet nodig, want ook wanneer je verhuist naar Zuid-Afrika zijn er steden te vinden met de naam Utrecht, Ermelo, Middelburg en Amersfoort. Afrika is bekend om zijn geweldige natuur, de mentaliteit van de bevolking en het heerlijke weer. Echter, voordat je van dit paradijs kan genieten zijn er wat belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je emigreert naar Zuid-Afrika:

Heb ik een visum nodig in Zuid-Afrika

Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Zuid-Afrika te reizen en emigreren. Kijk op de site van South African Department of Home Affairs website voor de meest recente informatie. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem je mee wanneer je naar Zuid-Afrika emigreert?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

KledingHet is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Zuid-Afrika. Denk daarbij aan casual kleding van katoenmateriaal voor in de zomer en lichtgewicht wollenkleding voor in de winter.
ReisstekkerDe netspanning in Zuid-Afrika is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
MedicijnenCheck of jouw medicatie in Zuid-Afrika te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
DocumentenNeem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullenDenk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Zuid-Afrika, neem dan gerust contact met ons op.