Verhuizen naar Vietnam

Jouw inboedel verhuizen naar Vietnam

Ga je emigreren naar Vietnam? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van spullen en jouw gehele inboedel naar verschillende plaatsen in Vietnam. Je verhuist al €920,- van Amsterdam naar Hanoi.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Vietnam.

Vietnam in een nut shell:

HoofdstadHanoi
Bevolking88,7 miljoen
ValutaDong (d)
Officiële talenVietnamees

Verhuizen naar Vietnam

Bij een verhuizing naar Vietnam kun je overwegen om jouw eigendommen mee te nemen. Transpack biedt diverse mogelijkheden van transport aan om jouw goederen in de nieuwe woning te krijgen in Vietnam, zo kun je luchtvracht, zeevracht en groupage diensten boeken.

De kosten van verhuizen naar Vietnam

De kosten voor zeevracht en groupage diensten naar Vietnam liggen relatief laag in vergelijking met andere landen. De containerprijs voor verscheping naar het land zijn laag waardoor een privé container een goede optie is. Door jouw items samen met die van andere tegelijk te verschepen (groupage) deel je die lage kosten en wordt het verhuizen nog voordeliger. Luchtvracht daarentegen is duur, daarom is het ook aan te raden om hier alleen gebruik van te maken bij kleine zendingen die je op heel korte termijn nodig hebt.

VanNaarPrijs
AmsterdamHanoivanaf €920,-Offerte aanvragen

Hoe lang is mijn inboedel onderweg naar Vietnam?

De gemiddelde duur van je verhuizing via luchtvracht ligt op 2 tot 3 weken. Voor zeevracht ligt dat anders door de ontzettend grote afstanden in het land. Echter, over het algemeen kun je er vanuit gaan dat de container er 4 tot 6 weken over doet om de haven van bestemming te bereiken. De tijd bij de douane en daarna eventuele wegtransport is daar dus niet bij opgeteld. Een Transpack medewerker kan jou een beter idee geven van de transittijden naar specifieke bestemmingen in het land. Groupage transport duurt gemiddeld 10 tot 12 weken omdat de container vertrekt zodra deze vol zit, jouw goederen kunnen dus een tijd in de loods blijven staan voor vertrek.

Tips bij het emigreren naar Vietnam

Verhuizen naar Vietnam is een spannend avontuur. Vietnam kent een rijke biodiversiteit: groene landschappen, (regen)wouden & mooie stranden aan de Zuid-Chinese zee. Ook kent het land een rijke historie. Er zijn een aantal leuke steden in Vietnam te vinden, zoals Hoi An waar je overal heerlijke Vietnamese streetfood kunt vinden.

Heb ik een visum nodig voor Vietnam?

Voor je emigratie naar Vietnam en het in orde maken van de juiste papieren, raden wij aan om contact op te nemen met het consulaat of ambassade van je eigen land. Ook kunnen onze relocatie specialisten van Eurohome je hierbij helpen.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Vietnam?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding

 

Vietnam kent een tropisch klimaat. Daarom is lichte kleding aan te raden. In het Noorden kan het ‘s winters kouder worden en in de hooglanden is het hele jaar door wat koeler. Neem voor deze gebieden een extra outdoor jack of vest mee.
ReisstekkerDe netspanning in Vietnam is zo’n 220 Volt en de frequentie is 50 Hertz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
MedicijnenCheck of jouw medicatie in Vietnam te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
DocumentenNeem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullenDenk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Vietnam, neem gerust contact met ons op.