Verhuizen naar Turkije

Jouw inboedel verhuizen naar Turkije

Ga je emigreren naar Turkije? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van spullen en jouw gehele inboedel naar diverse bestemmingen in Turkije. Je verhuist al vanaf  €990,- van Amsterdam naar Istanbul.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Turkije.

Turkije in een nut shell:

Turkije vlag - Transpack

HoofdstadAnkara
Bevolking81,6 miljoen
ValutaTurkse Lira
Officiële talenTurks

Verhuizen naar Turkije

Wanneer je verhuist naar Turkije wil je jouw spullen mee verhuizen. Je kunt kiezen voor het gebruiken van een eigen verhuiscontainer of een gezamenlijke container (groupage) waardoor je de kosten deelt met anderen. Bij Transpack bieden we zowel zeecontainers als luchtcontainers aan voor internationale verhuizingen.

De kosten van verhuizen naar Turkije

Voor kleine tot middelgrote inboedels naar Turkije wordt er gebruik gemaakt van wegtransport. Transpack heeft een vaste partner voor de verhuizingen van en naar Turkije waardoor zij regelmatig aan de loods staan om zending af te halen. Voor de grotere zendingen (>20m3) is het vaak aan te raden om te verhuizen per zeecontainer vanuit financieel oogpunt. Samen met een medewerker van Transpack kun je kijken naar de meest kost efficiënte manier van transport voor jouw inboedel.

VanNaarPrijs
AmsterdamAnkaravanaf € 990,-Offerte aanvragen

Hoe lang is mijn inboedel onderweg naar Turkije?

Hoelang jouw spullen onderweg zijn naar Turkije ligt aan het soort transport dat je kiest voor het verzenden van jouw spullen. Wanneer je kiest voor wegtransport dan is jouw inboedel gemiddeld rond de twee tot drie weken onderweg van huis tot huis. Wanneer je kies voor het verhuizen per zeecontainer dan is duurt dat over het algemeen 4 tot 5 weken, mits er geen douane inspectie plaatsvindt, want dat kan het al snel wat langer duren.

Tips bij het emigreren naar Turkije

Verhuizen naar Turkije is een nieuw hoofdstuk in je leven. Turkije is een mooi land met variëteit aan natuur met bergen en de stranden aan de middellandse zee. Istanbul en Ankara zijn populaire steden om te wonen. Een aantal stappen zijn nodig, voordat je kunt beginnen aan je avontuur in Turkije.

Heb ik een visum nodig in Turkije?

Neem contact op met het consulaat of de ambassade van je eigen land voor wat er nodig is om te gaan wonen of werken in Turkije. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Turkije?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding

 

Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Turkije.  Het klimaat in Turkije varieert van erg warme zomers met een hoge luchtvochtigheid in Istanbul en koude, natte winters. In Ankara zijn de zomers ook warm, maar droog en met koelere avonden. Aan de Mediterraanse kust zijn de zomers warm en de winters mild.
ReisstekkerDe netspanning in Turkije is zo’n 220 Volt en de frequentie is 50 Hertz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
MedicijnenCheck of jouw medicatie in Turkije te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
DocumentenNeem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullenDenk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Turkije, neem gerust contact met ons op.