Verhuizen naar Suriname

Jouw inboedel verhuizen naar Suriname

Ga je emigreren naar Suriname? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van spullen en jouw gehele inboedel naar diverse bestemmingen in Suriname. Je verhuist al vanaf  €1.185,- van Amsterdam naar Paramaribo.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Suriname.

Suriname in een nut shell:

Suriname vlag - Transpack

HoofdstadParamaribo
Bevolking499.450 inwoners
ValutaSurinaamse Dollar
Officiële talenNederlands, Engels, Surinaams, Hindoestaans, Javaans

Verhuizen naar Suriname

Bij het verhuizen naar Suriname is het mogelijk om jouw eigendommen mee te verhuizen. Let wel op dat niet iedere locatie in Suriname even makkelijk bereikt kan worden. Onze standaard transporten vertrekken naar Paramaribo en kunnen in de omgeving afgeleverd worden. Jouw goederen kunnen zowel met zeevracht als luchtvracht de overtocht maken. Een Transpack medewerker kan jou adviseren over de beste manier van vervoer voor jouw zending.

De kosten van verhuizen naar Suriname

Over het algemeen gaan deze zendingen naar Suriname via zeevracht. Jouw goederen gaan dan in een zeecontainer welke geladen kan worden aan jouw woning in Nederland of aan de loods van Transpack. Zeevracht is vele malen goedkoper dan luchtvracht waardoor het een fijne methode van vervoer is. Luchtvracht is vooral interessant voor de kleine zendingen die je snel weer in jouw bezit moet hebben op bestemming.

VanNaarPrijs
AmsterdamParamaribovanaf € 1.185,-Offerte aanvragen

Hoe lang is mijn inboedel onderweg naar Suriname?

Zeevracht transport doet er gemiddeld 4 tot 5 weken over, maar houd hierbij rekening dat de tijd bij de douane sterk kan afwijken van het normaal. Transpack en de partner op bestemming houden jou op de hoogte van de vorderingen zodat je precies weet wanneer jouw eigendommen het nieuwe huis bereiken. Luchtvracht doet er van deur tot deur zo’n 2 tot 3 weken over, houd ook hierbij rekening met de tijd bij de douane!

Tips bij het emigreren naar Suriname

Verhuizen naar Suriname is een spannend vooruitzicht. Wellicht heb je er familie wonen of begin je echt een nieuw leven. Suriname kent een tropisch klimaat en een waanzinnige flora en fauna. Je nieuwe avontuur in Suriname begint bijna. Er zijn een aantal stappen nodig, voordat je echt kunt gaan genieten van het tropische klimaat in Suriname.

Heb ik een visum nodig in Suriname?

Om te reizen naar Suriname is een visum of paspoort nodig. Voor wonen en/of werken in Suriname adviseren wij je om contact op te nemen met het consulaat of de ambassade van je eigen land. Ook kunnen onze relocatie specialisten van Eurohome je helpen bij het regelen van een visumaanvraag.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Suriname?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding

 

Neem luchtige kleding mee naar Suriname. Er heerst een tropisch klimaat in Suriname; warm, vochtig en veel tropische regenval. Werk veel met laagjes.
ReisstekkerDe netspanning in Suriname is zo’n 110-127 Volt en de frequentie is 60 Hertz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
MedicijnenCheck of jouw medicatie in Suriname te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
DocumentenNeem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullenDenk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Suriname, neem gerust contact met ons op.