Verhuizen naar Singapore

Jouw inboedel verhuizen naar Singapore

Ga je verhuizen naar Singapore? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedels naar Singapore. Je verhuist al vanaf € 306,- van Amsterdam naar Singapore.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Singapore

Singapore in a nut shell

Singapore vlag - Transpack

HoofdstadSingapore City
Bevolking5.4 miljoen
ValutaSingapore Dollar (S$)
Officiële talen:Mandarin Chinese, English, Malay, Tamil

Verhuizen naar Singapore

Wanneer je verhuist naar Singapore is het het overwegen waard om je eigendommen mee te nemen. Om dat voor elkaar te krijgen kun je kiezen voor het gebruik van een eigen verhuiscontainer of een gezamenlijke container (groupage vervoer). Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een kleine zending via luchtvracht te sturen, dat is vooral handig als je je goederen op korte termijn nodig hebt. 

De kosten van verhuizen naar Singapore

Het grootste voordeel van verhuizen per zeecontainer naar Singapore zijn de kosten. Er gaan enorm veel containers op een boot waardoor de prijs vanzelfsprekend lager ligt dan bij verhuizing per luchtvracht. Bij het gebruik van groepage service deel je een zeecontainer met anderen, waardoor je de kosten deelt het nog voordeliger is. Transpack kan een op maat gemaakte offerte aan je afleveren met alle kosten.

VanNaarPrijs
AmsterdamSingaporevanaf € 306,-Offerte aanvragen

Hoelang is mijn inboedel onderweg naar Singapore?

Hoelang jouw spullen onderweg zijn naar Singapore ligt aan het soort transport dat je kiest voor het verzenden van jouw spullen. Wanneer je kiest voor luchtvracht transport dan is jouw inboedel al binnen 2 tot 3 weken in jouw nieuwe woning te verwachten. Wanneer je kies voor het verhuizen per privé zeecontainer dan moet je ongeveer 8 tot 10 weken geduld hebben, bij groupage ligt dat rond de 10 tot 12 weken.

Tips bij het emigreren naar Singapore

Verhuizen naar Singapore is een spannend avontuur. Singapore is een echte internationale hub met mensen over de hele wereld. Het leven in Singapore is luxe en de stad is heel erg opgeruimd. Veel mensen kiezen ervoor om hier een paar jaar te gaan werken. Er zijn een aantal zaken die geregeld moeten worden, voordat je aan je luxe leven in Singapore kunt genieten.

Heb ik een visum nodig in Singapore?

Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Singapore te reizen en emigreren. Kijk op de site van Immigration and Checkpoints Authority (ICA) voor de meest recente informatie. Mocht een visa niet nodig zijn, heb je vaak een “pass” nodig om het land in te komen. Er zijn verschillende soorten “passes”, afhankelijk van de duur van verblijf en de reden van verblijf. Mocht je in Singapore gaan werken, lopen de aanvragen via: Ministry of Manpower.

Onze Relocatie Specialisten van Eurohome kunnen je helpen met het regelen van een (werk)visum.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Singapore?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

KledingHet is belangrijk om luchtige kleding mee te nemen naar Singapore. Denk daarbij aan casual kleding van puur katoen, linnen en zijden zijn de beste materialen voor in de warmte en het hoge luchtvochtigheidsklimaat. Let er op dat in Singapore schoenen boven maat 42 lastig te vinden zijn.
ReisstekkerDe netspanning in Singapore is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
MedicijnenCheck of jouw medicatie in Singapore te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
DocumentenNeem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullenDenk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Singapore, neem gerust contact met ons op.