Verhuizen naar Rusland

Jouw inboedel verhuizen naar Rusland

Ga je emigreren naar Rusland? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van spullen en jouw gehele inboedel naar diverse bestemmingen in de Rusland. Je verhuist al vanaf  €1245,- van Amsterdam naar Moskou.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Rusland.

Rusland in een nut shell:

rusland-vlag

Hoofdstad Moskou
Bevolking 141 miljoen
Valuta Russische Roebel
Officiële talen Russisch

Verhuizen naar Rusland

Bij een verhuizing naar Rusland is het mogelijk om jouw goederen mee te verhuizen. Het transport naar Rusland, gebaseerd op de locatie, is mogelijk per vrachtwagen en vliegtuig. Let op dat er strenge douane eisen van toepassing zijn op het invoeren van jouw eigendommen en dat je hier in bijna alle gevallen belastingen over moet betalen. Een Transpack medewerker kan jou informeren over de benodigde documenten en waar je rekening mee moet houden.

De kosten van verhuizen naar Rusland

De kosten van wegtransport ligt vele malen onder dat van luchttransport. Daarnaast is het bij luchttransport ook ten zeerste af te raden om er gebruik van te maken bij grote zendingen, enkel verhuizingen van heel klein formaat en die op korte termijn nodig zijn te adviseren.

Van Naar Prijs
Amsterdam Moskou € 1245,- Offerte aanvragen

Hoe lang is mijn inboedel onderweg naar Rusland?

De vaste partner voor alle Russische zendingen staat om de week aan de loods in Nederland. Dat zorgt ervoor dat de gemiddelde verhuistijd van Nederland naar Rusland 3 weken is, inclusief inklaring aan de grens. Let er wel op dat deze gemiddelde tijd voor zendingen naar de regio Moskou en St. Petersburg zijn, andere locaties kunnen op aanvraag geadviseerd worden.

Tips bij het emigreren naar Rusland

Verhuizen naar Rusland is een spannend avontuur. Dit enorme land kent een variëteit aan natuur en klimaat. Vooral de steden Sint-Petersburg en Moskou zijn populaire plaatsen om naar toe verhuizen. Er zijn aantal zaken belangrijk voordat je kunt beginnen aan dit nieuw hoofdstuk in Rusland en wij helpen je hier graag bij.

Heb ik een visum nodig in Rusland?

Neem contact op met het consulaat of de ambassade van je eigen land voor wat er nodig is om te gaan wonen of werken in Rusland. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Rusland?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding

 

Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Rusland. Het kan namelijk extreem koud worden in Rusland tot wel min 40. Sommige zomerdagen kunnen juist weer erg warm worden. Al zijn de gemiddelde zomerdagen prima qua temperatuur. Belangrijk is om met laagjes te werken.
Reisstekker De netspanning in Rusland is zo’n 220 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
Medicijnen Check of jouw medicatie in Ruslandte verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Rusland, neem gerust contact met ons op.