Verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Jouw inboedel verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Ga je verhuizen naar Nieuw-Zeeland? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedels naar diverse bestemmingen in Nieuw-Zeeland. Je verhuist al vanaf € 512,- van Amsterdam naar Auckland.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland in een nutshell
Nieuw-Zeeland vlag - Transpack

HoofdstadWellington
Bevolking4.4 million
ValutaNew Zeelandse Dollar (NZD)
Officiële talenEngels en Maori

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Overweeg je om jouw eigendommen te verhuizingen naar Nieuw-Zeeland? bij Transpack heb je drie transport mogelijkheden, namelijk: een eigen verhuiscontainer, een gezamenlijke container (groupage) en luchtvracht. Laat je adviseren wat voor jou de beste opties zijn om je verhuizing mogelijk te maken. 

De kosten van verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Het grootste voordeel van verhuizen per zeecontainer naar Nieuw-Zeeland zijn de kosten. Er gaan enorm veel containers op een boot waardoor de prijs vanzelfsprekend lager ligt dan bij verhuizing per luchtvracht. Mocht je ervoor kiezen om gebruik te maken van een gedeelde groupage container, dan deel je de al relatief lage zeevracht kosten ook nog eens met anderen. Onderstaand is een prijsindicatie afgegeven voor een verhuizing naar Auckland. Wil je precies weten wat jouw kosten gaan worden voor je verhuizing naar Nieuw-Zeeland? Vraag vrijblijvend een verhuisofferte bij ons aan.

VanNaarPrijs
AmsterdamAucklandvanaf € 512,-Offerte aanvragen

Hoelang is mijn inboedel onderweg naar Nieuw-Zeeland?

Hoe lang jouw spullen onderweg zijn naar Nieuw-Zeeland ligt aan het soort transport dat je kiest. Bij luchtvracht transport is jouw inboedel al binnen 2 tot 3 weken in jouw nieuwe woning te verwachten. Wanneer je kiest voor het verhuizen per zeecontainer dan moet je minimaal 12 weken geduld hebben.

Tips bij het emigreren naar Nieuw-Zeeland

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland is een spannend avontuur. Elk jaar wordt Nieuw-Zeeland als mooiste land ter wereld uitgekozen. Wij snappen wel waarom er jaarlijks veel mensen naar Nieuw-Zeeland emigreren. De Engelse taal is ook de voertaal in Nieuw-Zeeland wat het nog gemakkelijker maakt om naar dit land te verhuizen. Wel moeten er een aantal zaken worden geregeld, voordat je kunt gaan genieten van de rust en de natuur in Nieuw-Zeeland.

Heb ik een visum nodig in Nieuw-Zeeland?

Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Nieuw-Zeeland te reizen en emigreren. Neem contact op met de ambassade van je eigen land voor de meeste relevante informatie. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem je mee wanneer je naar Nieuw-Zeeland emigreert?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Persoonlijke spullenDenk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

KledingHet is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Nieuw-Zeeland. Denk daarbij aan goede outdoorkleding voor in de natuur en de bergen. Het wordt niet extreem warm zoals in Australië. Dit komt door de wind van de Tasmaanse zee en het wordt ook niet extreem koud.
ReisstekkerDe netspanning in Nieuw-Zeeland is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
MedicijnenCheck of jouw medicatie in Nieuw-Zeeland te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
DocumentenNeem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Nieuw-Zeeland, neem gerust contact met ons op.