Verhuizen naar Marokko

Jouw inboedel verhuizen naar Marokko

Ga je emigreren naar Marokko? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van spullen en jouw gehele inboedel naar verschillende plaatsen in Marokko. Je verhuist al €940,- van Amsterdam naar Rabat.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Marokko.

Marokko in een nut shell:

HoofdstadRabat
Bevolking31,6 miljoen
ValutaMarokkaanse Dirham (DH)
Officiële talenArabisch

Verhuizen naar Marokko

Bij een verhuizing naar Marokko kun je overwegen om jouw eigendommen mee te nemen. Transpack biedt twee mogelijkheden van transport aan om jouw goederen in de nieuwe woning te krijgen in Marokko, zo kun je kiezen voor luchtvracht en zeevracht.

De kosten van verhuizen naar Marokko

De kosten voor zeevracht diensten naar Marokko liggen relatief laag in vergelijking met andere landen. De containerprijs voor verscheping naar het land zijn laag waardoor een privé container een goede optie is. Luchtvracht daarentegen is duur, daarom is het ook aan te raden om hier alleen gebruik van te maken bij kleine zendingen die je op heel korte termijn nodig hebt.

VanNaarPrijs
AmsterdamRabatvanaf €940,-Offerte aanvragen

Hoe lang is mijn inboedel onderweg naar Marokko?

De gemiddelde duur van je verhuizing via luchtvracht ligt op 2 tot 3 weken. Bij zeevracht kun je er over het algemeen vanuit gaan dat de container er 2 tot 3  weken over doet om de haven van bestemming te bereiken. De tijd bij de douane en daarna eventuele wegtransport is daar dus niet bij opgeteld. Een Transpack medewerker kan jou een beter idee geven van de transittijden naar specifieke bestemmingen in het land.

Tips bij het emigreren naar Marokko

Verhuizen naar Marokko is een nieuw hoofdstuk in je leven. Wellicht woont er nog familie van je in Marokko of kies je voor de Arabische cultuur en de variëteit wat het land biedt. Het land staat bekend om de mooie panorama uitzichten over de woestijnvlakte en vanaf het Atlasgebergte en de waanzinnige kleuren van het land; van de kleding tot het kleurrijke voedsel. Marrakesh is een populaire stad in Marokko, maar kan ook heel hectisch zijn.

Heb ik een visum nodig voor Marokko?

Voor het verhuizen naar Marokko is een paspoort vereist. Voor advies over de benodigde documenten voor het wonen en werken in Marokko, kun je het beste terecht bij de ambassade of het consulaat van je eigen land. Ook kunnen de relocatie specialisten van Eurohome je hierbij helpen.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Marokko?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding

 

Neem conservatie en gepaste kleding mee naar Marokko. Ondanks dat de inwoners in bijvoorbeeld Casablanca verwesterd zijn, volgt de meerderheid van de bevolking de principes van de islam. Daarnaast kent Marokko warme zomers, maar kan het in de winter ook erg koud worden. Neem daarom kleding mee voor elk weertype.
ReisstekkerDe netspanning in Marokko is zo’n 220 Volt en de frequentie is 50Hertz. In sommige delen van Rabat en Tanger is het slechts 110 Volt. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
MedicijnenCheck of jouw medicatie in Marokko te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
DocumentenNeem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullenDenk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Marokko, neem gerust contact met ons op.