Verhuizen naar Canada

Jouw inboedel verhuizen naar Canada

Ga je verhuizen naar Canada? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedels naar diverse bestemmingen in Canada.  Je verhuist al vanaf € 547,- van Amsterdam naar Toronto.

Ben jij benieuwd naar de kosten van jouw verhuizing? Vraag vrijblijvend online een verhuisofferte op maat aan voor jouw verhuizing naar Canada.

Canada in een nut shell

Canada vlag - Transpack

Hoofdstad Ottawa
Bevolking 33.5 miljoen
Valuta Canadese Dollar (C$)
Officiële talen Engels en Frans

Verhuizen naar Canada

Het is moeilijk om niet enthousiast te worden over Canada. Het land is werkelijk prachtig en de mensen staan bekend om hun aardigheid. Je hebt een kom ahornsiroop als ontbijt, skiet naar je werk en zegt onderweg ‘sorry’ tegen iedereen. Pas wel op dat je geen beren tegenkomt. Wanneer je verhuist naar Canada wil je jouw spullen wellicht mee verhuizen. Lees alles over jouw verhuizing naar Canada met Transpack!

De kosten van verhuizen naar Canada

Er zijn verschillende manieren om je spullen te verhuizen naar Canada, denk aan verhuizen met een eigen zeecontainer, het delen van een zeecontainer met andere (groupage) en via luchtvracht transport. Er gaan diverse zeecontainers op een boot waardoor de prijs vanzelfsprekend goedkoper ligt dan bij verhuizing per luchtvracht. Daarnaast is het gebruik maken van groupage een optie om nog meer kosten te besparen, dat doe je namelijk door de zeevracht en douane kosten te delen met anderen. Transpack kan een op maat gemaakte verhuisofferte naar je sturen met alle kosten. Om een indicatie te geven hoeveel je ongeveer gaat inversteren in jouw verhuizing naar Canada:

Van Naar Prijs
Amsterdam Toronto € 547,- Offerte aanvragen

Hoelang is mijn inboedel onderweg naar Canada?

Hoe lang jouw spullen onderweg zijn naar Canada ligt aan het soort transport dat je kiest. Bij luchtvracht transport is jouw inboedel over het algemeen binnen 2 tot 3 weken van A naar B. Wanneer je kiest voor het verhuizen per zeecontainer moet je ongeveer 5 tot 7 weken in gedachte houden voor de oostkust en 8 tot 10 voor de westkust. Bij Groupage zijn bestemmingen aan beide kusten tussen ongeveer 10 en 12 weken bereikbaar.

Tips bij het emigreren naar Canada

Verhuizen naar Canada is een nieuw hoofdstuk in je leven. Wellicht kies je voor de rust en de ruimte in Canada of ga je in een leuke stad wonen, dat kan allemaal in Canada. Er zijn een aantal zaken die geregeld moeten worden, voordat je kunt verhuizen naar Canada.

Heb ik een visum nodig in Canada?

Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Canada te reizen en emigreren. Kijk op de site van Citizenship and Immigration Canada (CIC) voor de meest recente informatie. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Canada?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Canada. Denk daarbij aan regenkleding en  warme kleding, mutsen, handschoenen en sneeuwlaarzen voor de strenge winters.
Reisstekker De netspanning in Canada is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
Medicijnen Check of jouw medicatie in Canada te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Canada.