Verhuizen naar Canada

Jouw inboedel verhuizen naar Canada

Ga je verhuizen naar Canada? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedel naar diverse bestemmingen in Canada.  Je verhuist al vanaf € 547,- van Amsterdam naar Toronto.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Canada.

Canada in een nut shell

Canada vlag - Transpack

Hoofdstad Ottawa
Bevolking 33.5 miljoen
Valuta Canadese Dollar (C$)
Officiële talen Engels en Frans

Verhuizen naar Canada

Wanneer je verhuist naar Canada wil je jouw spullen mee verhuizen. Je kunt kiezen voor het gebruiken van een eigen verhuiscontainer of een gezamenlijke container (groepage) waardoor je de kosten deelt met anderen. Bij Transpack bieden we zowel zeecontainers als luchtcontainers aan voor internationale verhuizingen.

De kosten van verhuizen naar Canada

Het grootste voordeel van verhuizen per zeecontainer naar Canada zijn de kosten. Er gaan enorm veel containers op een boot waardoor de prijs vanzelfsprekend lager ligt dan bij verhuizing per luchtvracht. Transpack kan een op maat gemaakte offerte aan je afleveren met alle kosten.

Van Naar Prijs
Amsterdam Toronto € 547,- Optie nemen

Hoe lang is mijn inboedel onderweg naar Canada?

Hoelang jouw spullen onderweg zijn naar Canada ligt aan het soort transport dat je kiest voor het verzenden van jouw spullen. Wanneer je kiest voor luchtvracht transport dan is jouw inboedel al binnen 2 tot 7 dagen in jouw nieuwe woning te verwachten. Wanneer je kies voor het verhuizen per zeecontainer dan moet je ongeveer 10-12 weken geduld hebben.

Tips bij het emigreren naar Canada

Verhuizen naar Canada is een nieuw hoofdstuk in je leven. Wellicht kies je voor de rust en de ruimte in Canada of ga je in een leuke stad wonen, dat kan allemaal in Canada. Er zijn een aantal zaken die geregeld moeten worden, voordat je kunt verhuizen naar Canada.

Heb ik een visum nodig in Canada?

Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Canada te reizen en emigreren. Kijk op de site van Citizenship and Immigration Canada (CIC) voor de meest recente informatie. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Canada?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Canada. Denk daarbij aan regenkleding en  warme kleding, mutsen, handschoenen en sneeuwlaarzen voor de strenge winters.
Reisstekker De netspanning in Canada is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
Medicijnen Check of jouw medicatie in Canada te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Canada.