Verhuizen naar Brazilië

Jouw inboedel verhuizen naar Brazilie

Ga je emigreren naar Brazilië? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van spullen en jouw gehele inboedel naar verschillende plekken in Brazilië. Je verhuist al €1190,-  van Amsterdam naar Rio Janeiro.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Brazilië.

Brazilië in een nut shell:

Brazilië vlag - Transpack

Hoofdstad Brasilia
Bevolking 204 miljoen
Valuta Reaal
Officiële talen Portugees

Verhuizen naar Brazilië

Naar Brazilië verhuizen kan op veel verschillende manieren. Het land is natuurlijk zo groot, dat er meerdere opties van transport beschikbaar zijn. Echter, doe wel heel goed onderzoek samen met een medewerker van Transpack, want Brazilië is niet het goedkoopste land om een container naartoe te sturen en er gelden veel regels!

De kosten van verhuizen naar Brazilië

Door de immens grote afstanden in het land kunnen de kosten veel hoger liggen dan bij verhuizingen naar andere landen. Daar komt ook bij kijken dat de haven- en douanekosten in Brazilië ontzettend hoog liggen. Voor kleine zendingen wordt vaak aangeraden om naar luchtvracht te kijken omdat de kosten daarvoor wellicht iets lager kunnen liggen. Transpack zal met jou op zoek gaan naar de best mogelijke prijs op basis van jouw voorkeuren.

 

Van Naar Prijs
Amsterdam Rio de Janeiro
€1190,- Offerte aanvragen

Hoe lang is mijn inboedel onderweg naar Brazilië?

Een inschatting geven voor verhuizingen naar Brazilië is lastig door de sterk veranderende snelheid van de douane in het land. Zodra een zending aankomt in Brazilië is het soms na 4 dagen door de douane, maar het kan ook gemakkelijk 3 weken duren. Voor luchtvracht geldt echter dat de zending binnen 1 tot 2 weken in Brazilië is waarna we afhankelijk zijn van de douane. De levering na vrijgave is over het algemeen ook na een week voltooid. Voor zeevrachten geldt een gemiddelde vaartijd van 3 tot 5 weken exclusief douane en levering.

Tips bij het emigreren naar Brazilië?

Verhuizen naar Brazilië is een nieuw en spannend hoofdstuk in je leven. Dit immense land heeft een variëteit aan natuur. De steden São Paulo en Rio de Janeiro zijn populaire plekken om naar toe te verhuizen. Voordat je kan genieten aan de Copacabana in Rio de Janeiro zijn er een aantal belangrijke stappen nodig en wij helpen je hier graag bij.

Heb ik een visum nodig in Brazilië?

Voor het emigreren naar Brazilië en welke documenten hiervoor nodig zijn, dan adviseren wij je om contact op te nemen met het consulaat of de ambassade van je eigen land. Dit zijn handige websites met informatie welke benodigde documenten nodig zijn voor het emigreren naar Brazilië: Brazil Visa information and requirements, Brazil E Visa online application Fragomen: Brazil Immigration Services Summary . Ook kunnen onze relocatie specialisten van Eurohome je helpen bij het volledig regelen van een visumaanvraag.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Brazilië?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding

 

Neem gepaste kleding mee naar Brazilië. In de zomer kan het warm worden in zowel Rio de Janeiro als in São Paulo. Winters in São Paulo kunnen ook fris zijn. Tijdens sociale evenementen wordt casual kleding gedragen. In een zakelijke omgeving wordt er gepaste kleding gedragen, maar wel minder conservatief dan in zakelijke omgevingen in New York of Londen.
Reisstekker De netspanning in Brazilië is zo’n 100-127 volt, 220-240 volt en de frequentie is 50-60 Hertz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
Medicijnen Check of jouw medicatie in Brazilië te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Brazilië, neem gerust contact met ons op.