Verhuizen naar Bonaire

Jouw inboedel verhuizen naar Bonaire

Ga je emigreren naar Bonaire? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van je inboedel naar Bonaire. Je verhuist al vanaf €678,- van Amsterdam naar Kralendijk.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Bonaire.

Bonaire in een nut shell

Antillen vlag - Transpack

HoofdstadKralendijk
Bevolking20.915 inwoners
ValutaAmerikaanse dollar
Officiële talenNederlands en Papiamento

Verhuizen naar Bonaire

Wanneer je verhuist naar Bonaire wil je jouw spullen mee verhuizen. Het transporteren van jouw eigendommen gaat via zeevracht, hierin heb je nog de opties om een gehele zeecontainer te gebruiken of gebruik te maken van een krat bij kleine zendingen (LCL).

De kosten van verhuizen naar Bonaire

Het grootste voordeel van verhuizen per zeevracht naar Bonaire zijn de kosten. Omdat er meerdere containers op één schip gaan is de prijs erg gunstig! Transpack kan een op maat gemaakte offerte naar je sturen met daarin alle kosten.

 

VanNaarPrijs
AmsterdamKralendijkvanaf € 678,-Offerte aanvragen

Hoe lang is mijn inboedel onderweg naar Bonaire?

Het schip doet er ongeveer 3 tot 5 weken over om van Rotterdam naar het eiland te varen. Na deze periode volgt er nog een korte tijd voor de inklaring waarna jouw zending geleverd kan worden aan huis of opgehaald aan de lokale loods. Onze partner op het eiland zal jou goed op de hoogte houden van de status van jouw zending bij de douane.

Tips bij het emigreren naar Bonaire

Verhuizen naar Bonaire is een heerlijk vooruitzicht. Waarschijnlijk kies je ervoor om het grijze Nederland in te ruilen voor het lekkere Caribische klimaat. Bonaire is een klein eiland met weinig inwoners wat het juist relaxt maakt. Het eiland heeft witte stranden met een azuurblauwe zee en baaien waar je heel goed kunt (leren) kiten. Er zijn een aantal stappen nodig voor je kunt gaan genieten van het Caribische leven op Bonaire.

Heb ik een visum nodig in Bonaire?

Voor sommige landen is een visum vereist om te gaan wonen en/of werken in Bonaire. Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kun je hierover informatie vinden. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Bonaire?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

KledingBonaire heeft een tropisch klimaat. De temperatuur is gemiddeld rond de 30 graden met een  Caribisch briesje en geringe neerslag. Er is kans op orkanen tussen juni en november. Neem vooral luchtige kleding mee.
ReisstekkerDe netspanning in Bonaire is zo’n 220 Volt en de frequentie is 50Hertz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
MedicijnenCheck of jouw medicatie in Bonaire te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
DocumentenNeem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullenDenk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken. Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Bonaire, neem gerust contact met ons op.