Verhuizen naar Australië

Jouw inboedel verhuizen naar Australië

Ga je verhuizen naar Australië? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedels naar diverse bestemmingen in Australië. Je verhuist al vanaf €537,- van Amsterdam naar Sydney.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Australië.

Australië in een nut shell:

Australië vlag - Transpack

Hoofdstad Canberra
Bevolking 24,13 miljoen
Valuta Australische dollar (A$)
Officiële taal: Engels

Verhuizen naar Australië

Wanneer je verhuist naar Australië kun je overwegen om jouw meubels en andere eigendommen ook mee te nemen. Voor het transport naar Australië heb je de keuze uit het verschepen via een eigen zeecontainer, een gezamenlijke container (groupage) en luchtvracht. Laat je adviseren door een medewerker van Transpack over de beste keuze voor jouw situatie. 

De kosten van verhuizen naar Australië

Het grootste voordeel van verhuizen per zeecontainer naar Australië zijn de kosten. Er gaan enorm veel containers op een boot waardoor de prijs vanzelfsprekend lager ligt dan bij verhuizing per luchtvracht. Daarnaast maakt Groupage het mogelijk om de al relatief lage zeevrachtkosten te delen met anderen. Transpack kan een op maat gemaakte offerte naar je sturen met alle kosten.

Van Naar Prijs
Amsterdam Sydney € 537,- Offerte aanvragen

Hoelang is mijn inboedel onderweg naar Australië?

Hoe lang jouw spullen onderweg zijn naar Australië ligt aan het soort transport dat je kiest. Bij luchtvracht transport is jouw inboedel al binnen 2 tot 3 weken in jouw nieuwe woning te verwachten. Wanneer je kiest voor het verhuizen per zeecontainer dan moet je minimaal 12 weken geduld hebben.

Tips bij het emigreren naar Australië

Verhuizen naar Australië is een spannend avontuur. Elk jaar verhuizen veel mensen naar Australië. Je kunt de Engelse taal spreken, de Australiërs zijn heel relaxt, de natuur is waanzinnig mooi en Sydney en Melbourne zijn leuke steden om te wonen en werken. Er zijn een aantal zaken die geregeld moeten zijn, voordat je naar Australië kunt verhuizen.

Heb ik een visum nodig Australië?

Om Australië binnen te komen, is er altijd een visum vereist. Er zijn verschillende type visa voor Australië. Op de volgende website van de afdeling van Binnenlandse Zaken voor het vaststellen welke type Visa je nodig hebt: Visa Finder. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem je mee wanneer je naar Australië emigreert?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Australië, vooral in de steden Sydney en Canberra. In Perth en Darwin kun je dragen waar jezelf prettig in voelt en zijn er minder formele kledingregels. Ook in deze gebieden heerst er een warm(er) klimaat. Denk aan items ter bescherming voor de zon, zoals hoeden en lichte kleiding. Werk veel met laagjes. In de winter kan het namelijk een stuk kouder worden.
Reisstekker De netspanning in Australië is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
Medicijnen Check of jouw medicatie in Australië te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Australië, neem gerust contact met ons op.