Verhuizen naar Aruba

Jouw inboedel verhuizen naar Aruba

Ga je emigreren naar Aruba? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedels naar Aruba. Je verhuist al vanaf € 356,- van Amsterdam naar Oranjestad.

Bereken de kosten van de verhuizing vrijblijvend online en krijg een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Aruba.

Aruba in een nut shell

Aruba vlag - Transpack

Hoofdstad Oranjestad
Bevolking 115.000
Valuta Arubaanse Florin
Officiële talen Nederlands en Papiamento.

Verhuizen naar Aruba

Wanneer je verhuist naar Aruba wil je jouw spullen mee verhuizen. Je kunt kiezen voor het gebruiken van een eigen verhuiscontainer of een gezamenlijke container (groupage). Laat je adviseren door een medewerker van Transpack over de juiste transport keuze voor jou. 

De kosten van verhuizen naar Aruba

Het grootste voordeel van verhuizen per Groupage naar Aruba zijn de kosten. Omdat er meerdere zendingen in een container worden geplaatst deel je de container en douane kosten, vooral voor de kleinere zendingen kan je dat veel besparen! Transpack kan een op maat gemaakte offerte naar je sturen met daarin alle kosten.

Van Naar Prijs
Amsterdam Oranjestad € 356,- Offerte aanvragen

Hoe lang is mijn inboedel onderweg naar Aruba?

Hoe lang jouw spullen onderweg zijn naar Aruba ligt aan het soort transport dat je kiest voor het verzenden van jouw spullen. Wanneer je kiest voor transport via een eigen container is jouw inboedel er gemiddel binnen 5 tot 7 weken. Wanneer je kiest voor het verhuizen via Groupage moet je ongeveer 10 tot 12 weken geduld hebben.

Tips bij het emigreren naar Aruba

Verhuizen naar Aruba is een nieuw hoofdstuk in je leven. Wellicht woont er nog familie van je of kies je voor het Caribische klimaat om te emigreren naar Aruba. Er zijn een aantal stappen die je moet nemen voordat je kunt gaan genieten van het heerlijke Arubaanse klimaat.

Heb ik een visum nodig in Aruba?

Voor sommige landen heb je een visum nodig om naar Aruba te reizen en emigreren, Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kun je hierover informatie vinden. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem je mee wanneer je emigreert naar Aruba?

Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Aruba heeft een heerlijk tropisch klimaat. De temperatuur is gemiddeld rond de 30 graden, een heerlijk Caribisch briesje en geringe neerslag. Er is kans op orkanen tussen juni en november. Neem vooral luchtige kleding mee.
Reisstekker De netspanning in Aruba is zo’n 127 Volt en de frequentie is 60Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.
Medicijnen Check of jouw medicatie in Aruba te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken. Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Aruba, neem gerust contact met ons op.