Bestemmingen

verhuizen naar amerika
Naar AMERIKA verhuis je al vanaf € 399,- klik hier voor meer informatie
verhuizen naar aruba
Naar ARUBA verhuis je al vanaf € 356,- klik hier voor meer informatie.
verhuizen naar australië
Naar AUSTRALIE verhuis je al vanaf € 537,- klik hier voor meer informatie.
verhuizen naar canada
Naar CANADA verhuis je al vanaf € 547,- klik hier voor meer informatie.
verhuizen naar curaçao
Naar CURACAO verhuis je al vanaf € 272,- klik hier voor meer informatie.
verhuizen naar nieuw-zeeland
Naar NIEUW-ZEELAND verhuis je al vanaf € 512,- klik hier voor meer informatie.
verhuizen naar singapore
Naar SINGAPORE verhuis je al vanaf € 306,- klik hier voor meer informatie.
verhuizen naar thailand
Naar THAILAND verhuis je al vanaf € 296,- klik hier voor meer informatie.
verhuizen naar zuid-afrika
Naar ZUID-AFRIKA verhuis je al vanaf € 424,-, klik hier voor meer informatie.
verhuizen andere bestemmingen
Ga jij naar een ANDERE BESTEMMING? Transpack verhuist ook naar Spanje, Noorwegen, Zweden, Turkije en meer landen in het buitenland.

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland hoeft niet duur te zijn. De mogelijkheden en tarieven voor je internationale relocatie zijn voor een belangrijk deel afhankelijk aan je nieuwe bestemming, maar er zijn meerdere opties om jouw internationale verhuizing voor de gewenste prijs te realiseren. Je kunt denken aan je eigendommen zelf inpakken en alleen laten ophalen of zelfs aan onze loods te leveren om nog meer kosten te besparen. Samen met een medewerker van Transpack kun je op zoek naar het gewenste service niveau van jouw aankomende verhuizing.  

Welk transport is er noodzakelijk om je nieuwe locatie te bereiken? Over de weg, over zee of via de lucht. Bij intercontinenverhuizingen naar alle bestemmingen. In deze jaren hebben we een gerenommeerd netwerk met betrouwbare partners opgebouwd over de hele wereld. Je spullen zijn in goede handen, zodat je erop kunt vertrouwen dat ze veilig op je nieuwe bestemming aankomen. 

Wat je bestemming ook is, bij Transpack ben je aan het juiste adres voor je verhuizing naar het buitenland. Klik hierboven voor handige informatie voor de populaire bestemmingen. Staat jouw bestemming er niet tussen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij je graag verder. 

Verhuisdiensten 

Bij Transpack kun je aan je verhuizing extra internationale verhuisdiensten toevoegen. Zo kun jij verhuizen zonder zorgen. Heb je vragen over deze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je graag.