+31 (0)10 428 52 80

ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Zorgeloos verhuizen

Zorgeloos verhuizen

Top service voor elk budget

Top service voor elk budget

Altijd maatwerk

Altijd maatwerk

Wereldwijd netwerk

Wereldwijd netwerk

Voordelig verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Verhuizen naar een ander land is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, maar waarom zou u uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland niet door Transpack laten verzorgen?

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar Nieuw-Zeeland. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening, tegen scherpe tarieven.

Prijsindicatie voor uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland

De prijs voor een verhuizing naar Nieuw-Zeeland is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt ons uitgebreide offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen.

Of u kunt er voor kiezen onze handige Transpack app (App Store / Google Play) hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens in, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Wonen en werken in Nieuw-Zeeland

Wanneer u gaat emigreren komt er veel op u af. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken. Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Wij hebben de nodige informatie voor u op een rij gezet dat nuttig is vóórdat u gaat emigreren maar ook waar u op uw bestemming mee te maken gaat krijgen.

Emigreren naar Nieuw-Zeeland