Verhuizen naar Antillen

Voordelig verhuizen naar de Antillen

Verhuizen naar een ander land is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, maar waarom zou u uw verhuizing naar de Antillen niet door Transpack laten verzorgen?

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de Antillen. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening, tegen scherpe tarieven.

Prijsindicatie voor uw verhuizing naar de Antillen

De prijs voor een verhuizing naar de Antillen is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt ons uitgebreide offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen.

Of u kunt er voor kiezen onze handige Transpack app (App Store / Google Play) hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens in, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Wonen en werken op de Antillen

Wanneer u gaat emigreren komt er veel op u af. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken. Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Wij hebben de nodige informatie voor u op een rij gezet dat nuttig is vóórdat u gaat emigreren maar ook waar u op uw bestemming mee te maken gaat krijgen.

Emigreren naar de Antillen

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*