Full service verhuizing

Jouw gehele verhuizing geregeld

Bij Transpack kies je zelf welke service je ontvangt. Zo kun je jouw eigendommen bijvoorbeeld verpakt aanleveren aan de loods, maar je kunt ook kiezen voor full service, waarbij alles voor jou gedaan wordt.

Wat is een full service verhuizing?

Bij full service worden verpakkingsmaterialen geleverd, worden jouw goederen door een professioneel team verpakt en naar de loods vervoerd of direct in een container geladen. Van daaruit zullen de douaneformaliteiten geregeld worden en worden ook alle services afgestemd met de vertrouwde partners op bestemming. Zij zullen ervoor zorgen dat de dozen in de juiste kamer geplaatst worden, de meubels uitgepakt en de goederen die uit elkaar zijn gehaald weer in elkaar worden gezet.

Pakassistentie

De crew die jou zal assisteren met het verhuizen neemt kwalitatief goede verpakkingsmaterialen mee, zodat voor ieder item dat verhuisd moet worden de juiste middelen zijn. Dit wordt mede ondervangen door middel van een (video)survey waarna een lijst van goederen wordt doorgestuurd naar de crew en zij zich kunnen voorbereiden.

Dozen worden gevuld, makkelijk uit elkaar te halen meubels worden uit elkaar geschroefd en andere meubels worden in complete staat ingepakt. Let op: niet alle meubels zijn makkelijk uit elkaar te halen, mocht het toch nodig zijn dat deze in delen vervoerd worden is de asisstentie van een ‘’handyman’’ nodig. Bij dit soort meubelen kun je denken aan een designer bed, Ikea meubelen en kasten met meer dan 3 deuren. Een Transpack medewerker zal jou na of tijdens de survey kunnen informeren of de assistentie van een handyman nodig is.

Verzekeren van de verhuizing

Omdat de goederen door een Transpack vertrouwde crew en partner behandeld worden is het mogelijk om een allrisk verzekering uit te nemen. De goederen zijn dan tegen schade, vermissing en averij-grosse beschermd.

Een Transpack medewerker kan jou informeren over de premie en welke informatie er nodig is om de verzekering aan te vragen.

Mocht je nog vragen hebben over een full service verhuizing of een andere service van Transpack, neem dan gerust contact op via het contactformulier of telefoon.