Verhuiscontainer transport

Met een verhuiscontainer naar het buitenland

We bieden verhuiscontainers aan voor internationale verhuizingen. Hierbij verstuur je jouw spullen naar het buitenland waarbij je ruimte in een zeecontainer of luchtcontainer gebruikt. Je kunt gebruikmaken van de beschikbare containerruimte en zo voordelig jouw inboedel verschepen. De keuze tussen lucht- en zeecontainer transport is afhankelijk van de hoeveelheid en het soort goederen dat verhuisd wordt. Ook tijd en geld wegen mee in deze beslissing.

 

Verhuizen per luchtvracht transport

Een luchtvrachtzending is over het algemeen sneller op bestemming en prijziger. Een luchtvrachtzending van Amsterdam naar bijvoorbeeld San Fransisco doet er gemiddeld 1 tot 3 dagen over. Wel is het zo dat commerciële en beperkt houdbare goederen meestal voorrang krijgen waardoor er door de luchtvaartmaatschappij van het oorspronkelijk geboekte vliegschema afgeweken kan worden.

Verhuizen per zeecontainer

Zeevracht is – afhankelijk van de bestemming – langer onderweg maar meestal voordeliger. Het is daarom belangrijk op tijd te beginnen met het plannen van zeevracht. Om San Francisco als voorbeeld te houden, zeevracht doet er vanuit Nederland gemiddeld 15 – 20 dagen over. Voor zeevrachtzendingen gebruiken wij 20ft (max 30m3) of 40ft (max 60 m3) containers en soms 40ft HC (High Cube) containers met een maximum inhoud van 64 m3. Mocht het volume van je goederen lager zijn – van 1 tot 20 m3 – dan is Groupage een optie.

Let op: de hierboven aangegeven transporttijden zijn een indicatie, douane formaliteiten en continentaal transport zijn hier niet in mee zijn genomen.

Lucht-en zeecontainer verhuizing

Je kunt ook kiezen voor beiden: een luchtvracht zending voor spullen die je direct nodig hebt zoals huishoudelijke artikelen en spullen voor de kinderen – en spullen als meubilair in een container laten verschepen. Mocht je (nieuwe) woning al beschikbaar zijn en je inboedel nog onderweg, dan kunnen we je adviseren over het tijdelijk huren van meubilair.

Bij de pakketten die wij aanbieden is zeevracht inbegrepen maar luchtvracht is in veel gevallen ook een optie.

Wij adviseren je graag wat betreft de planning en prijs van zee- en/of luchtvracht en dragen daarnaast zorg voor de administratieve handelingen en douane formaliteiten. Neem contact met ons op welke optie het beste is voor je verhuizing.

Kosten verhuiscontainer

De mogelijkheden en tarieven voor jouw internationale verhuizing met verhuiscontainer zijn afhankelijk van de bestemming, het volume dat verhuisd moet worden, de periode en tijdsduur én eventuele aanvullende services die je daarbij wilt hebben. Bij Transpack stel je jouw eigen verhuizing samen en kun je zelf kiezen welke diensten je door ons wilt laten verzorgen. Benieuwd naar de prijs voor het huren en verschepen van een verhuiscontainer? Klik dan onderstaande button.