Ontdek hoe persoonlijk efficiënt verhuizen kan zijn

Met Transpack heeft u de mogelijkheid uw verhuizing volledig in te richten, zoals u dat wil. Transpack is opgericht in 1974 en heeft ervaren mensen in dienst die met u meedenken. Internationaal verhuizen is een vak waar veel bij komt kijken en elke verhuizing is anders. Een vakbekwaam en ervaren verhuisbedrijf kan voor u het verschil maken tijdens de reis. We kennen de industrie en bieden u daarbij professionele begeleiding.

Verzenden per m³

If it Fits, it Ships

Wilt u spullen verzenden naar Curaçao voor de laagst mogelijke prijs per kubieke meter? Maak kennis met onze unieke internationale verzendservice “If it fits it ships”. Nooit betaalde u een lagere prijs voor internationale verzendingen.

Lees meer

Groupage Zendingen (kleinere volumes)

Kleinere volumes

Voor een groot aantal bestemmingen is het mogelijk om uw lading in combinatie te verschepen of via een zogenaamde “goupage service”. Met deze manier van verschepen kunt u profiteren van aanzienlijke kostenbesparingen.

Lees meer

Internationale (full service) verhuizingen

Van A tot Z

De prijzen voor een internationale verhuizing kunnen variëren van enkele honderden euro’s tot een veelvoud daarvan. Het is van groot belang dat u niet te veel betaalt en daar kunt u bij ons op rekenen. U ontvangt daarom van ons vooraf een gedetailleerde offerte met een duidelijke omschrijving.

Lees meer

Verzekeren van uw persoonlijke spullen

Zonder zorgen

Bij het internationaal vervoer van goederen zijn meestal veel externe partijen betrokken, die allen hun eigen vervoers- en handelscondities hanteren. Deze condities sluiten de meeste vormen van aansprakelijkheid geheel of grotendeels uit waarmee, in geval van schade, de eigenaar met lege handen achterblijft.

Lees meer

Verpakkingsmaterialen

Pak (deels) zelf in

Zodra u gaat verhuizen, zult u verpakkingsmateriaal nodig hebben. Denk daarbij aan verhuisdozen van boekendoos tot matrasdoos, papier voor servies of bubble wrap. Verhuisdozen zijn inbegrepen in de prijs als u onze full-service optie kiest. Daarnaast kunt u er altijd voor kiezen om zelf in te pakken.

Lees meer

Douane formaliteiten

Aangifte bij douane

Je persoonlijke goederen die verhuist worden naar een ander land buiten de EU, moeten altijd worden aangegeven bij de douane. De douane krijgt zo de mogelijkheid om de goederen te beoordelen en de aangifte is een verplicht bewijsstuk dat de goederen de EU hebben verlaten.

Lees meer

Opslag

Opslag van goederen

Indien uw inboedel door omstandigheden niet direct kan worden verscheept of afgeleverd, is het van groot belang dat deze op een veilige en economische wijze tijdelijk in bewaring wordt genomen. Op basis van de omstandigheden zorgt Transpack op een zo efficiënt mogelijke manier voor uw goederen.

Lees meer