Ontdek hoe persoonlijk efficiënt verhuizen kan zijn

Met Transpack heeft u de mogelijkheid uw verhuizing volledig in te richten, zoals u dat wil. Transpack is opgericht in 1974 en heeft ervaren mensen in dienst die met u meedenken. Internationaal verhuizen is een vak waar veel bij komt kijken en elke verhuizing is anders. Een vakbekwaam en ervaren verhuisbedrijf kan voor u het verschil maken tijdens de reis. We kennen de industrie en bieden u daarbij professionele begeleiding.

Verzenden per m³

Wilt u spullen verzenden naar Curaçao voor de laagst mogelijke prijs per kubieke meter? Maak kennis met onze unieke internationale verzendservice “If it fits it ships”. Nooit betaalde u een lagere prijs voor internationale verzendingen.

Lees meer

Groupage Zendingen (kleinere volumes)

Voor een groot aantal bestemmingen is het mogelijk om uw lading in combinatie te verschepen of via een zogenaamde “goupage service”. Met deze manier van verschepen kunt u profiteren van aanzienlijke kostenbesparingen.

Lees meer

Zeevracht

Voor Transpack is logistiek meer dan alleen goederen brengen van A naar B. We houden rekening met alle aspecten voor het vervoeren van persoonlijke spullen en zijn gespecialiseerd in verhuizingen van en naar Europa.

Lees meer

Verzekeren van persoonlijke spullen

Via Transpack kunt u risico’s afdekken om de meeste vormen van aansprakelijkheid geheel of grotendeels uit te sluiten, waarmee de eigenaar in geval van schade met lege handen achterblijft.

Lees meer

Douane formaliteiten

Transpack kan zorg dragen voor persoonlijke goederen die moeten worden aangegeven bij de douane. Via onze douaneloods in Den Haag is het mogelijk om goederen in te klaren voor uitlevering of door te sturen naar een ander land in de Europese Unie.

Lees meer

Opslag

Indien uw inboedel door omstandigheden niet direct kan worden verscheept of afgeleverd, is het van groot belang dat deze op een veilige en economische wijze tijdelijk in bewaring wordt genomen. Op basis van de omstandigheden zorgt Transpack op een zo efficiënt mogelijke manier voor uw goederen.

Lees meer

Intermodaal transport

Transpack biedt u naast zee- en luchtvracht ook intermodaal transport. Dit is een combinatie van methodieken, zoals vervoer per truck, spoor, binnenscheepvaart en short sea.

Lees meer

Luchtvracht

Onze gedetailleerde kennis over mogelijkheden voor luchtvracht, maakt dat we proactief kunnen reageren om problemen te voorkomen.

Lees meer

Container verhuur

Transpack verhuurt ISO containers met diverse afmetingen, voornamelijk voor het tijdelijk of langdurig opslaan van goederen.
De containers zijn beschikbaar in lengtes van 6 en 12 meter en zijn volledig afsluitbaar, waterdicht en bieden een optimale bescherming tegen externe invloeden.

Lees meer

Speciale diensten

Transpack biedt speciale diensten voor het verhuizen van antiek, tentoonstellingen of commercieel transport. Met een gerenomeerd internationaal netwerk kunnen we de service bieden voor elke verhuizing.

Lees meer