Groupage

Groupage

Ruimte delen in een containervanaf 1 m3

Groupage is een voordelige manier om spullen van en naar het buitenland te versturen. Hoe? Door ruimte te delen in een zeecontainer met dezelfde bestemming, vanaf 1 m3!

Bestemmingen

De Verenigde Staten, Curaçao, Australië en Canada zijn populaire bestemmingen. In het hoogseizoen, van eind mei t/m half september, verschepen we gemiddeld één keer per maand een container naar de oost– en westkust (New York en Los Angeles) van de Verenigde Staten.
Ook Thailand, Singapore, Nieuw-Zeeland of Zuid-Afrika behoren tot de mogelijkheden.

Wil je spullen versturen naar één van deze of een andere bestemming? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

 1. Via ons contactformulier geef je aan welk volume je wilt versturen en wat de bestemming is.
 2. Vervolgens ontvang je van ons de beschikbaarheid van containerruimte op dat moment en een overzicht van prijscategorieën. Denk hierbij aan de mogelijkheid je spullen door ons te laten verpakken en ophalen of het zelf te doen. Daarnaast ontvang je informatie over het verzekeren van je zending.
 3. Je kiest een prijscategorie, wij bevestigen je boeking en informeren je over de benodigde documenten ten behoeve van douaneformaliteiten in het land van herkomst en bestemming.
 4. Je kiest een pak datum en je spullen worden tot de eerst mogelijke afvaart kosteloos opgeslagen in onze loods in Den Haag. Afhankelijk van de optie die je hebt gekozen, worden de spullen door jouzelf of door ons export verpakt en naar de loods gebracht.
 5. Wij geven je een seintje zodra we genoeg zendingen hebben om een container te vullen en informeren je over het vaarschema.
 6. Je kunt je zending volgen via track & trace.
 7. Eenmaal aangekomen op de bestemming, wordt de container gelost in de loods van onze partner. Zij zullen je informeren over de mogelijkheid om je spullen zelf op te halen of door hen af te laten leveren op een adres naar keuze.

 

Wat kost het?

Omdat de prijzen voor groupage fluctueren en onder andere afhangen van de (eind)bestemming, het volume en het seizoen, stellen wij deze graag op aanvraag beschikbaar.

Tips

 • Zorg ervoor dat de benodigde documenten voor douaneformaliteiten op tijd in orde zijn;
 • Verzeker je spullen: als je je spullen door ons professioneel laat verpakken, kun je gebruikmaken van een complete en voordelige all-risk dekking. Kies je ervoor zelf je spullen te verpakken? Dan kun je je spullen voor een beperkte dekking verzekeren;
 • Volg deze inpaktips als je zelf je spullen gaat verpakken, zo vergroot je de kans dat je spullen compleet en onbeschadigd aankomen.

 

 

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
 • Toestemming*