Kleine zendingen

Goedkoop een pakket versturen naar het buitenland

Wat het formaatde afmetingen of de hoeveelheid van je goederenook al is het maar een klein pakketvoor het verzenden naar het buitenland ben je Transpack aan het juiste adres. We zien een vraag naar het transport van kleine pakketten naar het buitenland. Daarom bieden wij twee opties voor het goedkoop verzenden naar het buitenland: Groupage Transport en If it Fits it Ships. Bij beiden opties deel je de kosten van het transport waardoor je, je pakket goedkoop kunt verzenden naar het buitenland.  

Wat is Groupage Transport?

Bij Groupage Transport deel je de ruimte in een zeecontainer met andere zendingen. Een zending via een zeecontainer betaal je namelijk voor de gehele zeecontainer en niet enkel voor jouw items. In het geval van groupage transport deel je dus de kosten van de zeecontainer en betaal je dus enkel voor jouw zending. De zeecontainer gaat pas varen als de container vol geladen is. Dit kan soms even duren, maar soms kan het ook snel gaan. Transpack heeft hierin alle inzichten en kan jou hier het beste over adviseren.  

Wat is If it Fits it Ships?

If it Fits it Ships is het zelf vullen van een 0,5 cbm of 1 cbm doos met jouw items die je goedkoop wilt verzenden naar het buitenland. Deze 0,5 cmb of 1 cbm doos kun je zelf vullen met jouw items aan onze loods in Den Haag en kun je op je nieuwe bestemming ook zelf ophalen. Hierdoor is deze optie van het goedkoop verzenden naar het buitenland nog voordeliger.  

Wil je meer weten over groupage transport of de optie if it fits it shipsKlik hier voor meer informatie. Of neem gerust contact met ons op voor advies.  

groupage-transport
GROUPAGE Voordelig verhuizen van kleine zendingen.
internationaal pakket versturen / internationaal pakket verzenden / goedkoop
IF IT FITS IT SHIPS Niewe wasmachine naar Curacao? Heel voordelig kleine volumes verzenden in standaard box van 0,5m3 of 1m3