Internationaal Verhuisbedrijf Rotterdam

Internationaal verhuisbedrijf over de hele wereld

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam dat jou helpt met een internationale verhuizing? Transpack staat voor je klaar! Wij zijn gespecialiseerd in verhuizingen naar het buitenland en zorgen voor een veilige verplaatsing van jouw meubels en spullen.

Verhuizen van Rotterdam naar het Buitenland

Ga je voor een nieuwe baan of een ander avontuur naar het buitenland verhuizen? Dan komt er ineens veel op je af. Hoe kun je jouw meubels verschepen naar een nieuwe woning in het buitenland, wat moet je allemaal regelen voor de douane, moeten je meubels tijdelijk ergens opgeslagen worden? Gelukkig heeft Transpack ervaring in internationale verhuizingen en alles wat daarbij komt kijken.

Hoe wil jij verhuizen?

Welke internationale bestemming wordt jouw nieuwe woonplaats? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van goederen en spullen naar diverse wereldwijde bestemmingen. Bij Transpack stel je zelf jouw internationale verhuizing samen. Zo kies je heel eenvoudig welke onderdelen je aan ons wilt uitbesteden. Laat je enkel het internationaal verhuiscontainer transport van jouw meubels en spullen en de douane formaliteiten door Transpack verzorgen? Of kies je voor een volledige verzorging van jouw internationale verhuizing, waarbij we ook helpen met het in- en uitpakken van je inboedel, het schoonmaken van de woning en verzekering van je spullen. Waar je ook naar op zoek bent, Transpack helpt je voordelig, veilig en snel.

Verstuur goedkoop pakket if it fits it ships
Verstuur een pakket

Onze goedkoopste oplossing van het versturen van een pakket is If it Fits it Ships! Alles wat in de doos past mag mee naar de bestemming naar keuze!

groepage transport
Deel een zeecontainer

Groupage is een voordelige manier om spullen van en naar het buitenland te versturen. Hoe? Door ruimte te delen in een zeecontainer met dezelfde bestemming, vanaf 1 m3!

Full service verhuizing transpack
Je gehele verhuizing geregeld

Je kunt bij ons terecht voor het internationaal verhuizen van je complete inboedel. Van professioneel verpakken en verzenden tot afleveren en uitpakken.

verhuiscontainer huren naar buitenland
Complete verhuiscontainer

Bij Transpack kun je er daarnaast voor kiezen om een gehele verhuiscontainer zelf te gebruiken en deze te verzenden naar een bestemming naar keuze.

Speciale goederen vervoeren door een verhuisbedrijf in Rotterdam

Naast de standaard inboedel van je woning heb je wellicht ook speciale goederen die naar de nieuwe bestemming vervoerd moeten worden. Overweeg je bijvoorbeeld om je auto, huisdier of piano mee te verhuizen? Of wil je op een veilige en zorgvuldige manier kunst verhuizen of erfgoederen naar een andere bestemming? Ook bij dit soort speciale goederen kun je de hulp van Transpack inschakelen. Onze collega’s staan voor je klaar met professioneel advies en maken graag een offerte op maat voor jouw verhuizing.