+31 (0)10 428 52 80

ma t/m vrij van 08:00 tot 17:00 uur

Emigreren naar Spanje

Zorgeloos verhuizen

Zorgeloos verhuizen

Top service voor elk budget

Top service voor elk budget

Altijd maatwerk

Altijd maatwerk

Wereldwijd netwerk

Wereldwijd netwerk

Wat u moeten weten wanneer u emigreert naar Spanje

Emigreren naar een ander land is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, maar waarom zou u uw verhuizing naar Spanje niet door Transpack laten verzorgen?

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar Spanje. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening, tegen scherpe tarieven.

Prijsindicatie voor uw verhuizing naar Spanje

De prijs voor een verhuizing naar Spanje is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt ons uitgebreide offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen.

Of u kunt er voor kiezen onze handige Transpack app (App Store / Google Play) hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens in, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Verhuizen naar Spanje

Met Transpack heeft u de mogelijkheid uw verhuizing volledig in te richten, zoals u dat wil. We bieden vele mogelijkheden en handelen prijsbewust. Transpack is opgericht in 1974 en heeft ervaren mensen in dienst die met u meedenken. Internationaal verhuizen is een vak waar veel bij komt kijken en elke verhuizing is anders. Een vakbekwaam en ervaren verhuisbedrijf kan voor u het verschil maken tijdens de reis. We kennen de industrie en bieden professionele begeleiding.

Omdat we goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden, zijn we in staat voor elk budget een verhuizingen op maat te organiseren.

De beste service voor u!

Of u zo veel mogelijk zelf wilt doen of alles uit handen wilt geven, Transpack staat voor u klaar. Met een kwalitatief en uniek netwerk van partners wereldwijd, zijn we in staat om als geen ander zorg te dragen voor uw persoonlijke spullen. En dat doen we met liefde en plezier, tot in de kleinste details.

Meer over verhuizen naar Spanje