Emigreren naar Zuid-Afrika. Start moving!

Emigreren naar Zuid-Afrika is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale vaartijd van de haven van Rotterdam tot aan de haven van Kaapstad bedraagt zo’n 24 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning in Zuid-Afrika gemiddeld zo’n vijf a zes weken.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing? Wat is een gunstige tijd en wat niet?

zuid-afrika


 

Wat kost emigreren naar Zuid-Afrika?

De prijs voor een verhuizing naar Zuid-Afrika is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat


Wat onze klanten zeggen

★★★★★ Transpack shipping, Rotterdam, The Netherlands

Recent heb ik goederen in deeltransport aangeboden bij Transpack shipping voor vervoer naar Kaapstad, Zuid Afrika. Transpack shipping geeft goede en duidelijke informatie, geeft een goede prijs en omdat ik van te voren niet goed wist hoeveel alles bij elkaar zou zijn hebben een schatting gedaan van het volume. Toen na afgifte bleeek dat het volume minder was dan van te voren opgegeven en betaald kreeg ik daar ongevraagd melding van en een snelle terugbetaling. Alles goederen goed aangekomen, 48 losse dozen en items (bijna een wonder) en alles in goed staat aan huis afgeleverd door de agent terplaats. Ik kan Transpack aan iedereen aanraden en zal ze de volgende keer zeker weer benaderen.

Verhuist van Colombia naar Nederland, alles perfect geregeld, goede accurate verhuizer. – Dhr L. H.

★★★★ Prima geregeld

We zijn erg te reden over de verhuizing inpakken in Afrika is keurig gedaan.
Het was jammer dat er in Rotterdam wat onduidelijkheden om de inboedel in Sneek te krijgen.
Misschien is het beter om de formaliteiten duidelijk uit te leggen.
Toen de inboedel in Sneek aan kwam was het weer keurig en zorgvuldig geregeld. Er waren twee lampen kapot. Een daarvan hebben we aan de vervoerder door gegeven , de andere ontdekten we later.
Verder zouden jullie bedrijf zeker aanbevelen aan mensen in dezelfde situatie. Fam Bolhuis

Meer reviews op Trustpilot.nl


Emigreren naar Zuid-Afrika: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Zuid-Afrika dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Invoeren van uw inboedel

Immigranten en houders van een tijdelijke verblijfsvergunning mogen hun persoonlijke bezittingen importeren zonder betaling van invoerrechten en BTW (met uitzondering van alcoholische dranken en tabaksproducten).

Een inventarisatie van de inboedel en de verblijfsvergunning moet zijn vervaardigd bij de douane. Buitenlandse studenten en werknemers met een contract zullen bijvoorbeeld ook in aanmerking komen als ze (tijdelijk) van woonplaats veranderen. Deze huishoudens (met uitzondering van wapens, munitie en motorvoertuigen) hebben geen invoervergunning nodig. Lees verder…


Emigreren naar Zuid-Afrika: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

Voor de aankomst in Zuid-Afrika is er nog een aantal zaken belangrijk om te weten. Er is geen tijdsverschil met Nederland. In Zuid-Afrika varieert de temperatuur van 20 tot 30 graden

De hoofdsteden van Zuid-Afrika zijn Pretoria (bestuurlijke macht), Kaapstad (wetgevende macht) en Bloemfontein (de rechterlijke macht). De officiële talen die in Zuid-Afrika gesproken worden zijn: Afrikaans, Engels, Ndebele, Noord-Sotho, Swazi, Tsonga, Tswana, Venda, Xhosa, Zoeloe en Zuid-Sotho. Zuid-Afrika telt 52,98 miljoen inwoners.

Lees hier meer feitjes over Zuid-Afrika.


Emigreren naar Zuid-Afrika? Transpack regelt het voor u!   

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat