Emigreren naar Turkije. Start moving!

Emigreren naar Turkije is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Hoe uw spullen naar Turkije verhuist gaan worden, is afhankelijk van een aantal factoren. Om u een goede inschatting te geven van de reistijd, kunt u het beste contact opnemen met Transpack zodat we u van advies kunnen voorzien.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing. Wat is een gunstige tijd en wat niet?

Emigreren naar Turkije


Wat kost emigreren naar Turkije?

De prijs voor een verhuizing naar Turkije is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat


Wat onze klanten zeggen

★★★★★ uitstekend

uitstekende ervarıng met mıjn verhuizıng van Nederland naar İstanboel gehad – Dhr de Meijere

★★★★ Goede prijs/kwaliteitverhouding en heldere communicatie

Pluspunten: goede communicatie met mij over de status van het transport. Goede overdracht van informatie aan de agent in het land van aankomst. Niet heel duur voor de service die ik kreeg. Verbeterpunt: het inschatte volume bij mijn offerteaanvraag (5 m3) was minder dan het daadwerkelijke volume (4 m3) tijdens het transport. Ik moest zelf actie ondernemen om het teveel betaalde geld terug te krijgen. – Imthorn

Meer reviews op Trustpilot.nl


 

Emigreren naar Turkije: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Turkije dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Documentatie
Voor een officiële immigratieprocedure is een uit- en inschrijving in Nederland en Turkije nodig. Verder dient u in het bezit te zijn van een aantal documenten, zoals een geldige werkvergunning, verblijfsvergunning, brief van de douane en een kopie van uw paspoort.

Wij hebben een een complete lijst van de benodigde documenten en zullen u een duidelijk overzicht geven. Ook heeft u een Engelstalige paklijst van de inboedel nodig. Transpack helpt u bij het opstellen van deze lijst.

Invoeren van goederen
Het is verder belangrijk om te weten dat het niet is toegestaan om een aantal spullen mee te nemen naar Turkije, zoals producten met vlees er in, gokmachines en drugs. Wij raden u aan hierover contact op te nemen met uw verhuiscoördinator.

Wij informeren u over de laatste regels en wetten voor het invoeren van spullen. Voor het invoeren van een auto zijn strenge eisen van toepassing en we adviseren u dan ook contact op te nemen met uw persoonlijke coördinator voor de mogelijkheden.

Verder is het van belang dat u zelf aanwezig bent bij de aankomst van uw verhuizing. Dit is nodig voor de inklaring van uw goederen. Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag. Onze specialisten zullen al deze stappen, procedures en benodigde documenten met u doornemen.


Emigreren naar Turkije: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

 

Need to know

Voor uw verhuizing naar Turkije zijn er nog een aantal zaken belangrijk om te weten. In Turkije leven ze later dan in Nederland. In de zomer is dat 1 uur, in de winter 2 uur. De hoofdstad van Turkije is Ankara en men spreekt voornamelijk Turks in dit land. Turkije telt 81,6 miljoen inwoners.

Feitjes over Turkije:

  • In Turkije rijdt iedereen rechts
  • 95 procent van de bevolking is moslim
  • Istanbul is de enige stad die op 2 continenten ligt
  • De officiële Turkse munteenheid is de Turkse lira, maar de euro wordt vaak ook geaccepteerd

Lees verder…


Emigreren naar Turkije? Transpack regelt het voor u!      

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat