Emigreren naar Thailand. Start Moving!

Emigreren naar Thailand is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale reistijd van de haven naar Rotterdam tot aan haven van Bangkok bedraagt ongeveer 31 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning in Thailand gemiddeld zo’n zes weken.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing? Wat is een gunstige tijd en wat niet?


Wat kost emigreren naar Thailand?

De prijs voor een verhuizing naar Thailand, is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat


Wat onze klanten zeggen

★★★★★ Was erg goed geregeld met het weer uitladen hebben de mensen Boonsma goed geholpen

De verhuizing van deurnaar deur naar Thailand was goed geregeld en alles bij elkaar voor een goede prijs ook de thaise firma heeft net als transpack goed werk afgeleverd – Dhr Stouten

★★★★★ Transport Nederland -Thailand met container. Goed gedaan door alle partijen.

Ik ben een heel tevreden klant. Via transpacking services in Rotterdam heb ik mijn voledige inboedel laten verschepen naar Thailand. Verzekeren was nog wel een dingetje omdat dit €550,00 zou gaan kosten en omdat ik zelf in en uit heb geladen is dat dan alleen verzekerd tegen brand en als de boot vergaat. Dat vond ik te gek dus ik heb het zonder verzekering verzonden. Geen spijt van want alles is vlekkeloos en volgens afspraak verlopen. Boonma heeft het in Bangkok goed en snel geregeld en transpacking Servicen heeft mij voortduren goed op de hoogte gehouden via berichten/mails. Perfect en professioneel uitgevoerd. Laden voor de deur en uitladen in Thailand na 7 weken. Ik ben een tevreden klant.😎🙏 – Dhr Pennings

Meer reviews op Trustpilot.nl


Emigreren naar Thailand: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Thailand, dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Documentatie

Voor een officiële immigratieprocedure is een uit- en inschrijving in Nederland en Thailand nodig. Verder dient u in het bezit te zijn van een geldige werkvergunning, visum en een kopie van uw paspoort. Ook heeft u een Engelstalige paklijst van de inboedel nodig. Transpack helpt u bij het opstellen van deze lijst.

Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Invoeren van goederen

Het is verder belangrijk om te weten dat het niet is toegestaan om een aantal spullen mee te nemen naar Thailand, zoals voedsel, alcohol of tabak. Wij raden u aan hierover contact op te nemen met uw verhuiscoördinator.

Wij informeren u over de laatste regels en wetten voor het invoeren van spullen. Voor het invoeren van een auto zijn strenge eisen van toepassing en we adviseren u dan ook contact op te nemen met uw persoonlijke coördinator voor de mogelijkheden.

Verder is het van belang dat u zelf aanwezig bent bij de aankomst van uw verhuizing. Dit is nodig voor de inklaring van uw goederen. Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag.


Emigreren naar Thailand: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

Voor een verhuizing naar Thailand is het belangrijk te weten dat er een tijdsverschil is van +7 uur. Thailand heeft in totaal 68 miljoen inwoners. Er heerst een tropisch klimaat en de gemiddelde temperatuur is 27 graden. De hoofdstad van Thailand is Bangkok.

Feitjes over Thailand

  • Er wonen 68 miljoen mensen
  • Het is wettelijk verboden zonder onderbroek van huis te gaan
  • Thailand is één van de grootste producenten van ananas

Lees verder over Thailand…


Emigreren naar Thailand? Transpack regelt het voor u!      

 

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat