Emigreren naar Suriname. Start moving!

Emigreren naar Suriname is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale reistijd van de haven van Rotterdam tot de haven van Paramaribo bedraagt zo’n 25 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd.

Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning in Suriname gemiddeld zo’n vijf tot zes weken.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing. Wat is een gunstige tijd en wat niet?

Emigreren naar Suriname


 

Wat kost emigreren naar Suriname?

De prijs voor een verhuizing naar Suriname is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

 


 

Wat onze klanten zeggen

★★★★★ Perfecte verhuizing, attent, hulpvaardig, bereikbaar en deskundig. Fijne verhuizer!!!

Verhuist van Colombia naar Nederland, alles perfect geregeld, goede accurate verhuizer. – Dhr Raven

★★★★ Precies doen wat je zegt en geen fratsen

Zie boven.
Voortaan wel andere tape gebruiken met minder lijmrestanten. – Dhr de Leeuw

Meer reviews op Trustpilot.nl


Emigreren naar Suriname: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Suriname dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Invoeren van uw inboedel

Emigreren naar Suriname – daar komt veel bij kijken. Zeker het aanvragen van een visum of MKV is een hele klus. Maar daarnaast moet het invoeren van bijvoorbeeld nieuwe items aan strenge eisen voldoen. U kunt hiervoor het beste contact opnemen met de verhuiscoördinator. Zij kunnen u van advies voorzien.


Emigreren naar Suriname: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

Need to know

Voor uw verhuizing naar Suriname zijn er nog een aantal zaken belangrijk om te weten. In Suriname is het vroeger dan in Nederland. Tijdens de zomertijd is het er 5 uur vroeger en tijdens de wintertijd 4 uur vroeger. De hoofdstad van Suriname is Paramaribo en men spreekt voornamelijk Nederlands in dit land.

Het Surinaams is de tweede taal. De Verenigde Staten telt 558.368 inwoners. Suriname heeft een tropisch regenwoudklimaat. De temperatuur schommelt tussen de 24 en 36 gaden.

Feitjes over Suriname:

  • In Suriname rijdt iedereen links
  • Door de vele culturen in Suriname, zijn er ook vele godsdiensten. Toch is zo’n 41% van de bevolking christelijk.
  • U betaalt met de Surinaamse dollar, maar euro’s en dollars worden op sommige plekken ook geaccepteerd.
  • Suriname is voor zo’n 90% bedekt moet oerwoud.

Lees verder…


Emigreren naar Suriname? Transpack regelt het voor u!

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat