Emigreren naar Singapore. Start Moving!

Emigreren naar Singapore is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale reistijd van de haven van Rotterdam tot aan de haven van Singapore bedraagt ongeveer 25 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning in Singapore gemiddeld zo’n zes weken.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing? Wat is een gunstige tijd en wat niet?


Wat kost emigreren naar Singapore?

De prijs voor een verhuizing naar Singapore is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat


Wat onze klanten zeggen

★★★★★ hartstikke goed en reuze betrouwbaar

Heel correct ingepakt en bij het uitpakken bleek dat het idd heel goed was gedaan. De aflevering ging helemaal perfect. Betrouwbaar. – Dhr Schoenmaecker

★★★★ Goede prijs/kwaliteitverhouding en heldere communicatie

Pluspunten: goede communicatie met mij over de status van het transport. Goede overdracht van informatie aan de agent in het land van aankomst. Niet heel duur voor de service die ik kreeg. Verbeterpunt: het inschatte volume bij mijn offerteaanvraag (5 m3) was minder dan het daadwerkelijke volume (4 m3) tijdens het transport. Ik moest zelf actie ondernemen om het teveel betaalde geld terug te krijgen. – Imthorn

Meer reviews op Trustpilot.nl


Emigreren naar Singapore: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Singapore, dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Documentatie

Voor een officiële immigratieprocedure is een uit- en inschrijving in Nederland en Singapore nodig. Verder dient u in het bezit te zijn van een geldige werkvergunning, visum en een kopie van uw paspoort. Ook heeft u een Engelstalige paklijst van de inboedel nodig. Transpack helpt u bij het opstellen van deze lijst.

Invoeren van goederen

Het is verder belangrijk om te weten dat het niet is toegestaan om een aantal spullen mee te nemen naar Singapore, zoals voedsel, alcohol of tabak. Wij raden u aan hierover contact op te nemen met uw verhuiscoördinator.

Wij informeren u over de laatste regels en wetten voor het invoeren van spullen. Voor het invoeren van een auto zijn strenge eisen van toepassing en we adviseren u dan ook contact op te nemen met uw persoonlijke coördinator voor de mogelijkheden.

Verder is het van belang dat u zelf aanwezig bent bij de aankomst van uw verhuizing. Dit is nodig voor de inklaring van uw goederen. Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag. Onze specialisten nemen deze stappen, procedures en benodigde documenten met u door.


Emigreren naar Singapore: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

Voor een verhuizing naar Singapore is het belangrijk te weten dat er een tijdsverschil is van +7 uur. Singapore heeft in totaal bijna 6 miljoen inwoners. Er heerst een tropisch klimaat met gedurende het hele jaar door zeer hoge gemiddelde temperaturen. De gemiddelde temperatuur is 27 graden. De hoofdstad van Singapore is Singapore.

Feitjes over Singapore

  • In Singapore rijdt iedereen links
  • 67 km lang metronet
  • Het vasteland van Singapore wordt omringt door 63 eilanden
  • De enige nacht-dierentuin ter wereld

Lees verder…


Emigreren naar Singapore? Transpack regelt het voor u!   

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat