Emigreren naar Rusland. Start moving!

Emigreren naar Rusland is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per truck. De totale reistijd van de loods vanuit Den Haag tot de loods in Moscow bedraagt ongeveer 7 dagen. Na aankomst in de loods en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. De totale verhuistijd is afhankelijk van de douane procedure in zowel Nederland als in Moscow. Wij raden u aan om hiervoor contact op te nemen met de verhuiscoördinator.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing. Wat is een gunstige tijd en wat niet?

Emigreren naar Rusland


Wat kost emigreren naar Rusland?

De prijs voor een verhuizing naar Rusland is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

 

Wat onze klanten zeggen

★★★★★ hartstikke goed en reuze betrouwbaar

Heel correct ingepakt en bij het uitpakken bleek dat het idd heel goed was gedaan. De aflevering ging helemaal perfect. Betrouwbaar. – Dhr Schoenmaecker

★★★★ Goede prijs/kwaliteitverhouding en heldere communicatie

Pluspunten: goede communicatie met mij over de status van het transport. Goede overdracht van informatie aan de agent in het land van aankomst. Niet heel duur voor de service die ik kreeg. Verbeterpunt: het inschatte volume bij mijn offerteaanvraag (5 m3) was minder dan het daadwerkelijke volume (4 m3) tijdens het transport. Ik moest zelf actie ondernemen om het teveel betaalde geld terug te krijgen. – Imthorn

Meer reviews op Trustpilot.nl


Emigreren naar Rusland: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Rusland dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Documentatie
Voor een officiële immigratieprocedure is een uit- en inschrijving in Nederland en Rusland nodig. Verder dient u in het bezit te zijn van onder andere een geldige werkvergunning, visum en een kopie van uw paspoort. Ook heeft u een zeer gedetailleerde, Engelstalige paklijst van de inboedel nodig.

Transpack helpt u bij het opstellen van deze lijst en geeft u een overzicht met de benodigde documenten.

Invoeren van goederen
Invoerrechten – Bij het invoeren van goederen wordt door de lokale douane altijd invoerrechten verrekend. Dit bedrag zal worden berekend over het volume/gewicht van uw inboedel. De betaling van de invoerrechten dienen altijd voorafgaande aan de aflevering van de inboedel te hebben plaatsgevonden.

Kunstvoorwerpen – In verband met de controle op de import van kunstvoorwerpen naar – en vooral de export vanuit – Rusland, is het verplicht om foto’s te maken van alle voorwerpen die meegaan in de verhuizing en die mogelijk vallen onder de noemer ‘kunstobjecten’.

Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen kunstobjecten ouder dan 50 jaar, of kunstobjecten jonger dan 50 jaar. Neem contact op met de verhuiscoördinator voor een totaaladvies, zodat u weet wat er exact mee kan en welke documenten hiervoor van toepassing zijn.

Aandachtspunten – Het is verder belangrijk om te weten dat het niet is toegestaan om een aantal spullen mee te nemen naar Rusland, zoals verdovende middelen, flora en fauna objecten en ontvangende apparaten met een frequentie hoger dan 9KHz.

Uw verhuiscoördinator zal u informeren over de laatste regels en wetten voor het invoeren van spullen. Ook voor het invoeren van een auto zijn strenge eisen van toepassing en we adviseren u dan ook contact op te nemen met uw persoonlijke coördinator voor de mogelijkheden.

Verder is het van belang dat u zelf aanwezig bent bij de aankomst van uw verhuizing. Dit is nodig voor de inklaring van uw goederen. Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag. Onze specialisten zullen al deze stappen, procedures en benodigde documenten met u doornemen.


Emigreren naar Rusland: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

Need to know

Voor uw verhuizing naar Rusland zijn er nog een aantal zaken belangrijk om te weten. Rusland heeft maar liefst 10 verschillende tijdszones, dus het tijdsverschil varieert per plaats. Dit varieert van 1 tot 11 uur tijdsverschil. De hoofdstad van Rusland is Moskou en men spreekt voornamelijk Russisch in dit land. Rusland telt 144,3 miljoen inwoners.

Feitjes over Rusland:

  • In Rusland rijdt iedereen rechts
  • Een groot gedeelte van de bevolking is christelijk
  • Geloofsverkondiging buiten de muren van erkende kerken is in Rusland verboden
  • In dit land is de Roebel de munteenheid

Lees verder…


Emigreren naar Rusland? Transpack regelt het voor u!      

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat