Emigreren naar Nieuw-Zeeland. Start Moving!

Emigreren naar Nieuw-Zeeland is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale reistijd van de haven naar Rotterdam tot de haven in Napier bedraagt zo’n 70 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning in Nieuw-Zeeland gemiddeld zo’n 3 maanden.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing? Wat is een gunstige tijd en wat niet?


Wat kost emigreren naar Nieuw-Zeeland?

De prijs voor een verhuizing naar Nieuw-Zeeland is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Emigreren naar Amerika ? Transpack regelt het voor u!

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat


Wat onze klanten zeggen

★★★★★ zeer goede service

Wij zijn afgelopen zomer geemigreerd naar new zealand. We hebben begrepen dat dit voor Transpack de drukste periode van het jaar was.
Ondanks de drukte en het contact met ongeveer 3 verschillende personen is onze verhuizing vlekkeloos verlopen.
Toen we aankwamen in new zealand kregen we te horen dat onze container 4 dagen eerder aan zou komen, maar de agent in new zealand was al op de hoogte en alles was netjes in orde gemaakt.

Wij zijn zeer tevreden en zouden zo weer emigreren met Transpack. (Al blijven we voorlopig zitten waar we zitten) – Jongejans

★★★★ Goede prijs/kwaliteitverhouding en heldere communicatie

Pluspunten: goede communicatie met mij over de status van het transport. Goede overdracht van informatie aan de agent in het land van aankomst. Niet heel duur voor de service die ik kreeg. Verbeterpunt: het inschatte volume bij mijn offerteaanvraag (5 m3) was minder dan het daadwerkelijke volume (4 m3) tijdens het transport. Ik moest zelf actie ondernemen om het teveel betaalde geld terug te krijgen. – Imthorn

Meer reviews op Trustpilot.nl


 

Emigreren naar Nieuw-Zeeland: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Nieuw-Zeeland, dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

De invoer van huishoudelijke goederen en persoonlijke bezittingen in Nieuw-Zeeland is sterk gereguleerd en als zodanig zijn er twee belangrijke overheidsdiensten waar men zich bewust van moet zijn.

Douane

In het algemeen mogen gebruikte persoonlijke bezittingen en huishoudelijke goederen in Nieuw-Zeeland geïmporteerd worden zonder douanerechten en belasting te betalen, op voorwaarde dat de items persoonlijke eigendom zijn en ten minste twaalf maanden voor vertrek naar Nieuw-Zeeland gebruikt zijn.

Dit geldt voor migranten die voor permanent verblijf naar Nieuw-Zeeland komen, personen die terugkeren naar een permanente verblijfsvergunning, tijdelijke bewoners of terugkerende Nieuw-Zeelandse burgers.

Het is ook mogelijk om erfelijke goederen zonder betaling van rechten en belastingen te importeren, op voorwaarde dat u kunt bewijzen dat de goederen zijn gewild of gegeven als onderdeel van de nalatenschap van de persoon die is overleden.

Over alcohol en tabakswaren moeten invoerrechten en belasting te betaald worden. Ook zijn er zeer strenge controles rond de volgende beperkte goederen. Houd er rekening mee dat sommige goederen verboden zijn, terwijl andere producten speciale vergunningen voor de invoer vereisen.

Quarantaine

Nieuw-Zeeland heeft een zeer unieke natuuromgeving die vrij is van een groot aantal ziekten en plagen dat in andere delen van de wereld te vinden is. Alle ingevoerde huishoudelijke goederen en persoonlijke bezittingen naar Nieuw-Zeeland zijn onderworpen aan een quarantaine-inspectie voordat ze kunnen worden vrijgegeven voor de toegang tot Nieuw-Zeeland.

De meeste huishoudens bezitten een aantal voorkomende items dat kan worden aangemerkt als ‘quarantaine bezorgdheid’. Verboden voorwerpen zullen worden vernietigd of bevolen worden om terug te worden geëxporteerd uit Nieuw-Zeeland. Onze specialisten zullen alle stappen, procedures en benodigde documenten met u doornemen!

LET OP:

Het is wenselijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze lokale verhuispartner na uw aankomst in Nieuw-Zeeland. Dit om eventuele kosten voor het huren van een container te voorkomen in de haven van één van de bestemmingen.

De benodigde documenten dienen ruimschoots voor aankomst van de container te zijn ingeleverd bij de douane. Voor het verwerken van deze documenten heeft de douane zo’n vijf tot zeven werkdagen nodig. Onze specialisten nemen al deze stappen, procedures en benodigde documenten met u door!


Emigreren naar Nieuw-Zeeland: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

Voor de aankomst in Nieuw Zeeland is er nog een aantal zaken belangrijk om te weten. Het tijdsverschil varieert per plaats. In Napier gaat het om elf uur tijdsverschil.

De jaarlijkse seizoenen zijn anders dan in Nederland, omdat Nieuw-Zeeland zich op het zuidelijk halfrond bevindt: – Voorjaar: tussen september – november – Zomer tussen december – februari – Herfst tussen maart – mei – Winter tussen juni – augustus.

De maanden november tot en met maart zijn de beste maanden met lekkere temperaturen en goede weersomstandigheden. Het klimaat in het noorden is subtropisch en in het zuiden heerst een gematigd klimaat.

Feitjes over Nieuw Zeeland:

  • In Nieuw Zeeland rijdt iedereen links
  • 55 procent van de bevolking is christelijk
  • De officiële munteenheid is de New Zealand Dollar (NZD)

Lees verder…

 


 

Emigreren naar Nieuw-Zeeland? Transpack regelt het voor u!   

 

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat