Emigreren naar Indonesië. Start moving!

Emigreren naar Indonesië is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

 

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale reistijd van de haven van Rotterdam tot de haven van Jakarta bedraagt zo’n 30 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning in Indonesië gemiddeld zo’n zes weken.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing? Wat is een gunstige tijd en wat niet?

Emigreren naar Indonesië


Wat kost emigreren naar Indonesië?

De prijs voor een verhuizing naar Indonesië is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat


Wat onze klanten zeggen

★★★★ Goede en snelle service

Goede en snelle service! Scooter is netjes aangekomen geen schade op gelopen! Dhr Remco

★★★★ Super

Super service alles was sbel en makkelijk geregeld. Geen problemen en geen schade bij mijn goederen

Meer reviews op Trustpilot.nl


Emigreren naar Indonesië: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Indonesië dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Documentatie
Voor een officiële immigratieprocedure is een uit- en inschrijving in Nederland en Indonesië nodig. Verder dient u in het bezit te zijn van een geldige werkvergunning, visum en een kopie van uw paspoort. Ook heeft u een Engelstalige paklijst van de inboedel nodig. Transpack helpt u bij het opstellen van deze lijst.

Invoeren van goederen
Het is verder belangrijk om te weten dat het niet is toegestaan om een aantal spullen mee te nemen naar Indonesië, zoals alcohol, beschermde plantsoorten of voertuig onderdelen. Ook zitten er bepaalde restricties aan het meenemen van sigaretten en parfum. Wij raden u aan hierover contact op te nemen met uw verhuiscoördinator.

Wij informeren over de laatste regels en wetten voor het invoeren van spullen. Voor het invoeren van een auto zijn strenge eisen van toepassing en we adviseren u dan ook contact op te nemen met uw persoonlijke coördinator voor de mogelijkheden.

Verder is het van belang dat u zelf aanwezig bent bij de aankomst van uw verhuizing. Dit is nodig voor de inklaring van uw goederen. Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag. Onze specialisten zullen al deze stappen, procedures en benodigde documenten met u doornemen.


Emigreren naar Indonesië: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

Need to know

Voor uw verhuizing naar Indonesië zijn er nog een aantal zaken belangrijk om te weten. Indonesië kent diverse tijdszones. Het tijdsverschil met Nederland hangt af van waar u zich bevindt. Het verschil varieert tussen de 7 en 9 uur later ten opzichte van Nederland. De hoofdstad van Indonesië is Jakarta en de officiële taal van dit land is het Bahasa Indonesia. Echter zijn er meer dan 300 lokale taalvormen. Indonesië telt 257,6 miljoen inwoners.

Feitjes over Indonesië:

  • In Indonesië rijdt iedereen links.
  • Religie is zeer belangrijk in Indonesië. De Islam is de belangrijkste godsdienst.
  • De Indonesische roepia is de munteenheid

Lees verder…

 


Emigreren naar Indonesië ? Transpack regelt het voor u!    

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat