Emigreren naar India. Start moving!

Emigreren naar India is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale reistijd van de haven van Rotterdam tot de haven van New Delhi bedraagt zo’n 37 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning in India ongeveer zeven weken.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing? Wat is een gunstige tijd en wat niet?

Emigreren naar India


Wat kost emigreren naar India?

De prijs voor een verhuizing naar India is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat


Wat onze klanten zeggen

★★★★★ hartstikke goed en reuze betrouwbaar

Heel correct ingepakt en bij het uitpakken bleek dat het idd heel goed was gedaan. De aflevering ging helemaal perfect. Betrouwbaar. – Dhr Schoenmaecker

★★★★ Goede prijs/kwaliteitverhouding en heldere communicatie

Pluspunten: goede communicatie met mij over de status van het transport. Goede overdracht van informatie aan de agent in het land van aankomst. Niet heel duur voor de service die ik kreeg. Verbeterpunt: het inschatte volume bij mijn offerteaanvraag (5 m3) was minder dan het daadwerkelijke volume (4 m3) tijdens het transport. Ik moest zelf actie ondernemen om het teveel betaalde geld terug te krijgen. – Imthorn

Meer reviews op Trustpilot.nl


 

Emigreren naar India: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar India dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Invoeren van uw inboedel

Emigreren naar India – daar komt veel bij kijken. Zeker het aanvragen van een visum is een hele klus. Bij Transpack zijn wij hierin gespecialiseerd en wij stellen uw gezin centraal. U ontvangt een duidelijk en helder advies, zonder kleine lettertjes, dus volledig transparant.


Emigreren naar India: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

 

Need to know

Voor uw verhuizing naar India zijn er nog een aantal zaken belangrijk om te weten. In India is het later dan in Nederland: tijdens de zomertijd scheelt dit 3,5 uur en tijdens de wintertijd 4,5 uur. De hoofdstad van India is New Delhi en men spreekt voornamelijk Hindi in dit land.

Daarnaast speelt het Engels nog een grote rol, doordat India maar liefst 21 andere officiële talen kent. Op deze manier kan men zich verstaanbaar maken in het zakenleven. India telt 1,311 miljard inwoners.

Feitjes over India:

  • In India rijdt iedereen links
  • 85 procent van de bevolking hangt het hindoeïsme aan
  • De Indiase Roepie (Rs.) is de munteenheid
  • India heeft 2,5 miljoen km aan wegen

Lees verder…

 


 

Emigreren naar India ? Transpack regelt het voor u!    

Emigreren naar Amerika ? Transpack regelt het voor u!

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat