Emigreren naar Dubai. Start moving!

Emigreren naar Dubai is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale reistijd van de haven van Rotterdam tot de haven van Jebel Ali bedraagt zo’n 21 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning in Dubai gemiddeld zo’n vier a vijf weken.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing? Wat is een gunstige tijd en wat niet?

Emigreren naar Dubai


Wat kost emigreren naar Dubai?

De prijs voor een verhuizing naar Dubai is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat

 

Wat onze klanten zeggen

★★★★ in een woordt. uitstekend

Ik ben dik tevreden over hoe alles was gegaan. In de toekomst zal ik weer bij jullie komen. – Dhr Papa

★★★★ goeie service en beste prijs

goeie service en beste prijs – Dhr Kroon

Meer reviews op Trustpilot.nl


 

Emigreren naar Dubai: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Dubai dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Documentatie
Voor een officiële immigratieprocedure is een uit- en inschrijving in Nederland en Dubai nodig. Verder dient u in het bezit te zijn van een geldige werkvergunning, visum, een kopie van uw paspoort en Visa en heeft u een Engelstalige paklijst van de inboedel nodig.

Daarnaast zijn er nog een aantal documenten nodig om de procedure goed te laten verlopen. Transpack helpt u bij het opstellen van deze lijst.

Invoeren van goederen
Het is verder belangrijk om te weten dat het niet is toegestaan om een aantal spullen mee te nemen naar Dubai, zoals alcohol of tabak. Wij raden u aan hierover contact op te nemen met uw verhuiscoördinator. Z

Zij informeren u over de laatste regels en wetten voor het invoeren van spullen. Voor het invoeren van een auto zijn strenge eisen van toepassing en we adviseren u dan ook contact op te nemen met uw persoonlijke coördinator voor de mogelijkheden.

Verder is het van belang dat u zelf aanwezig bent bij de aankomst van uw verhuizing. Dit is nodig voor de inklaring van uw goederen. Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag. Onze specialisten zullen al deze stappen, procedures en benodigde documenten met u doornemen.


Emigreren naar Dubai: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

Need to know

Voor uw verhuizing naar Dubai zijn er nog een aantal zaken belangrijk om te weten. Het tijdsverschil tussen Nederland en Dubai is tijdens de zomertijd twee uur en tijdens de wintertijd drie uur (later). Dubai is de grootste stad van de Verenigde Arabische Emiraten en men spreekt voornamelijk Engels in dit land.

De officiële taal is het Arabisch, maar ruim 80% van de inwoners bestaat uit immigranten die de Arabische taal niet spreken. Dubai telt 2,789 miljoen inwoners.

In Dubai gebruiken ze andere stekkers dan in Nederland, dus het kan handig zijn om een internationaal opzetstuk aan te schaffen. Zo kan uw elektronica gewoon mee. Alcohol is in principe verboden, maar in sommige hotels en restaurants waar alleen expats komen, is het mogelijk mogelijk alcohol te krijgen.

Is het Ramadan? Dan is het niet toegestaan in het openbaar te eten of drinken.

Feitjes over Dubai:

  • In Dubai rijdt iedereen rechts
  • 56% van de bevolking is moslim
  • De munteenheid in Dubai is de Dirham

Lees verder…


 

Emigreren naar Dubai ? Transpack regelt het voor u!     

 

Snelle prijsindicatie of Offerte op maat