Emigreren naar Canada. Start moving!

Emigreren naar Canada is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Snelle prijsindicatie  of   Offerte op maat

 

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale vaartijd van de haven naar Rotterdam tot de haven van Montreal bedraagt zo’n 14 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning in Canada gemiddeld zo’n vier a vijf weken.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing? Wat is een gunstige tijd en wat niet?


Wat kost emigreren naar Canada?

De prijs voor een verhuizing naar Canada is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie  of   Offerte op maat


Wat onze klanten zeggen

★★★★ Probleemloos en efficient

Alles is prima verlopen. Geen klachten, goede service en bij vragen etc prompte reactie. Mochten we weer gaan verhuizen dan zullen we niet aarzelen om hen weer te vragen. – Dhr Bert

★★★★ Goed geregeld en klant wensen omstandigheden goed in overweging genomen.

Snelle actie op locatie van vertrek, goed en vakkundig ingepakt. Schade van transport op heenreis als coulance afgehandeld door transpack bij retour transport. – Mevr van Veen

Meer reviews op Trustpilot.nl


 

Emigreren naar Canada: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Canada dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist).

Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Documentatie

Voor een belastingvrije invoer in Canada dient er sprake te zijn van een officiële immigratie. Hiervoor is een uit- en inschrijving bij de gemeente nodig. Verder dient u een origineel B4E formulier in te vullen bij aankomst op het vliegveld in Canada.

Op deze manier kunt u aangeven dat er een container of zending onderweg is. Wilt u dit volledig doen is het raadzaam om ook de paklijst bij u te hebben. Dit scheelt namelijk later weer in tijd. Transpack helpt u bij het opstellen van deze lijst.

Verder dient u in het bezit te zijn van een geldige werkvergunning, visum en een kopie van uw paspoort. Tot slot is een waarde verklaring nodig voor uw verhuizing naar Canada.

Dit zijn bijvoorbeeld de verzekeringsdocumenten van uw zending.

Invoeren van uw inboedel

Voor uw verhuizing naar Canada is het verder belangrijk om te weten dat er een aantal gevaarlijke stoffen beslist niet meegenomen mogen worden. Op onze site kunt u meer lezen over deze stoffen of informeer hierover bij Transpack. Ook voor de invoer van een auto worden strenge eisen gehanteerd en we raden u aan hiervoor contact op te nemen met uw verhuiscoördinator.

Verder is het van groot belang dat u zelf aanwezig bent bij de aankomst van uw verhuizing in Canada. Dit is nodig voor de inklaring van uw goederen. Zo vermijdt u onnodige kosten voor douane opslag.

Onze specialisten zullen al deze stappen, procedures en benodigde documenten met u doornemen!

Klik hier voor een checklist


Emigreren naar Canada: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

 

Need to know

Voor uw verhuizing naar Canada is het belangrijk om te weten dat het tijdsverschil met Nederland varieert van -3,5 tot -8 uur, afhankelijk van waar u verblijft. Er wordt voornamelijk Engels en Frans gesproken en de hoofdstad van Canada is Ottowa. Canada telt 35 miljoen inwoners.

Lees hier meer feitjes over Canada.

 

Emigreren naar Canada ? Transpack regelt het voor u!      

Snelle prijsindicatie  of   Offerte op maat