Emigreren naar Aruba. Start Moving!

Emigreren naar Aruba is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, waarom zou u het niet door Transpack laten verzorgen?

Snelle prijsindicatie  of   Offerte op maat

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar de nieuwe bestemming. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening.

Zelf gaat u natuurlijk met het vliegtuig, maar uw spullen verhuizen per boot. De totale vaartijd van de haven van Rotterdam tot de haven van Oranjestad bedraagt zo’n 24 dagen. Na aankomst in de haven en na inklaring van uw goederen, wordt uw inboedel bij u thuis afgeleverd. Afhankelijk van het proces bij de douane duurt de totale reistijd van uw woning in Nederland tot de nieuwe woning op Aruba gemiddeld zo’n zes weken.

Transpack Moving Services kent internationaal de weg en biedt een wereldwijde dienstverlening. Wij bieden een persoonlijke benadering en een dienstverlening op maat, voor elk budget.

Wij streven ernaar zo min mogelijk tijd te laten zitten tussen het moment van inpakken en ophalen van uw spullen en het uiteindelijke vertrek van de boot. Daarom denken wij graag mee over het moment van uw verhuizing? Wat is een gunstige tijd en wat niet?


Wat kost emigreren naar Aruba?

De prijs voor een verhuizing naar Aruba is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt op deze site een uitgebreid offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen. Of u maakt het zichzelf gemakkelijk door onze handige app (App Store / Google Play)  hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Snelle prijsindicatie  of   Offerte op maat


Wat onze klanten zeggen

★★★★ Goede dienstverlening en klantgericht service

Mijn vracht moest terug naar Aruba gestuurd worden. Charissa had dit binnen een paar weken geregeld. Bedankt Charissa. – Dhr Boekhoudt

 

★★★★ Precies doen wat je zegt en geen fratsen

Zie boven.
Voortaan wel andere tape gebruiken met minder lijmrestanten. – Dhr de Leeuw


 Emigreren naar Aruba: wat moet ik zelf doen?

Wilt u emigreren naar Aruba, dan is er een hoop te regelen. Bij Transpack doen wij ons uiterste best om u in alles zoveel mogelijk te ontzorgen. Toch zijn er diverse aandachtspunten die u zelf op moet pakken (klik hier voor een checklist). Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Invoeren van uw inboedel
Voor het invoeren van uw inboedel zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Uw goederen dienen minstens zes maanden in uw bezit en in gebruik zijn geweest voor het opgeven van de nieuwe verblijfplaats op Aruba. Deze goederen moeten op de vroegere verblijfplaats zijn gebruikt, voor zover het ‘niet gebruikte’ goederen zijn.

Regelt u uw emigratie via Transpack? Dan wijzen wij u tijdig op deze handelingen en kunnen u eventueel door ingewikkelde documenten en aanvragen heen helpen.

Verder is het belangrijk dat u een ondergetekende lijst met een omschrijving van uw spullen waarvoor u vrijstelling aanvraagt overhandigt bij de douane. Transpack helpt u bij het opstellen van deze lijst. De officiële aanvraag voor de vrijstelling moet binnen een termijn van zes maanden vanaf het verhuismoment gebeuren. Lees verder…


Emigreren naar Aruba: wat is belangrijk om te weten als ik er eenmaal ben?

Nice to know

Voor de aankomst op Aruba is er nog een aantal zaken belangrijk om te weten. Het tijdsverschil op Aruba met Nederland is vijf uur en in de zomer is dit zes uur. Op Aruba heerst een heerlijk tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 27 graden. Pas uw garderobe hier op aan.

In de nacht daalt de temperatuur zo’n vier tot vijf graden. Verder is er sprake van een regenseizoen dat begint in oktober en eindigt in februari. Tot de heetste maanden worden augustus en september gerekend.

Feitjes over Aruba:

  • Op Aruba rijdt iedereen rechts
  • Tachtig procent van de bevolking is rooms-katholiek
  • Wist je dat je het water uit de kraan op Aruba prima kunt drinken?

Lees verder…


Emigreren naar Aruba? Transpack regelt het voor u!      

 

Emigreren naar Amerika ? Transpack regelt het voor u!      

Snelle prijsindicatie  of   Offerte op maat