What you need to know when you emigrate to Asia

Emigreren naar een ander land is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, maar waarom zou u uw verhuizing naar Azië niet door Transpack laten verzorgen?

Wij zijn een professioneel en internationaal verhuisbedrijf en begeleiden u graag tijdens het gehele proces van Nederland naar Azië. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan. U bent verzekerd van een snelle en professionele dienstverlening, tegen scherpe tarieven.

Price indication for your move to Asia

De prijs voor een verhuizing naar Azië is afhankelijk van de keuze voor service en het volume van uw inboedel. U kunt ons uitgebreide offerteformulier invullen zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen.

Of u kunt er voor kiezen onze handige Transpack app (App Store / Google Play) hiervoor te gebruiken. U vult uw gegevens in, fotografeert wat u mee wilt nemen en wij berekenen op basis van de foto’s de prijs.

Living and working in Asia

Verhuizen naar een ander land is een ingrijpende gebeurtenis. U kunt ervoor kiezen dit zelf te regelen, maar waarom zou u uw verhuizing naar Azië niet door Transpack laten verzorgen?

Moving to Asia

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*