Verhuisservice met opslag

Opslag tijdens je (internationale) verhuisservice 

Een verhuisservice met opslag is in sommige gevallen wenselijk. Zijn bijvoorbeeld je spullen al aangekomen, maar is je huis nog niet opgeleverd? Dan is een tijdelijke opslag van je inboedel de oplossing. Ook kan het zo zijn dat je bijvoorbeeld kleiner gaat wonen of gaat samenwonen waardoor veel spullen niet meer in je nieuwe huis passen. Het eventueel lang(er) opslaan van goederen kan ook bij Transpack. Transpack beschikt over een ruime loods in Den Haag. De opslagfaciliteiten voldoen aan alle kwaliteitseisen wat betreft temperatuur, luchtvochtigheid, ongedierte preventie en meer. 

Verhuisservice met opslag

Combineer je verhuisservice met opslag

Een combinatie van de internationale verhuisservice van transpack met opslag is een goede optie voor een zorgeloze verhuizing naar je nieuwe bestemming. Op verzoek worden jouw goederen zorgvuldig ingepakt bij je thuis en daarna naar de loods gereden om vanuit daar vervoerd te worden naar de nieuwe bestemming. Je kunt de goederen natuurlijk ook zelf aanleveren en ophalen bij de loods in Den Haag.   

Welke goederen kunnen bij Transpack in opslag  

Er zit geen maximum aan de hoeveelheid goederen die je wilt opslaan. Transpack beschikt over een hele ruime loods met containers, kratten en stellages etc. Kortom genoeg ruimte om jouw hoeveelheid spullen veilig op te slaan. Wat de afmeting of het gewicht van je goederen ook zijn, Transpack zorgt ervoor voor een veilige opslag.  

verhuisgoederen in tijdelijke opslag

Hoe lang mogen de goederen in opslag blijven 

Jouw eigendommen kunnen zo lang als het nodig is in de opslag blijven staanWel is het advies om de goederen export te verpakken, wanneer de goederen langer dan zes maanden in de opslag staan. Transpack kan jou uiteraard helpen bij het export verpakken van je goederen of jou voorzien van tips en tricks voor de juiste verpakkingsmaterialen 

Auto’s en motoren tijdelijk opslaan

Auto motoren in opslag verhuizing

Ook voor de auto’s en motoren biedt Transpack de optie voor opslag en beschikt over een binnen- en buitenterrein waar de voertuigen veilig staan. Zowel het buiten-als het buitenterrein zijn afgeschermd door hekken of loods deuren en camerabewaking vanuit alle hoeken.   

Ben je een motorliefhebber en wil je deze mee verhuizen naar het buitenland en tijdelijk opslaan? Dan kan Transpack je hier ook advies in geven. Het is namelijk belangrijk om de motor in een krat te plaatsen voor tijdens de reis, maar ook in opslag, zodat de motor veilig staat. Ook zorgt het krat ervoor dat het droog blijft en voorkom je dat de motor vies wordt. Voor vragen over het verhuizen of meenemen van je auto naar het buitenland kunnen wij je ook tips & tricks geven.  

Opslagverzekering

Wij raden aan je goederen ook in opslag te verzekeren, dit kan tegen een premie van 0,10% per maand over de totale verzekerde waarde. Deze zal jouw spullen beschermen tegen eventuele schade veroorzaakt in de loods.  

Mocht je nog vragen hebben over de verhuisservice met opslag van Transpack of, neem dan gerust contact op via het contactformulier of via de telefoon. Wij staan voor je klaar!