Relocatie services

Relocatie Services geregeld door onze partner Eurohome

Er komt veel kijken bij het verhuizen naar het buitenland. Er moeten bijvoorbeeld ook zaken als papierwerk worden geregeld voordat je kunt gaan wonen of werken in een ander land. Bij deze administratieve taken kan Transpack je ook advies geven. Transpack is deel van de Voerman Group en een ander lid, Eurohome Relocation Servicesis gespecialiseerd in deze zakenDe relocation services van Eurohome zorgen voor een fijne start op je nieuwe bestemming. Hieronder vind je een greep uit de relocation services opties van Eurohome. 

Visum aanvragen – wonen of werken buitenland

Voor veel landen is een visum verplicht om er te kunnen wonen of gaan werken. Ook zijn er verschillende type visa voor de reden dat je naar het buitenland verhuist. Elk land heeft eigen regels en vereisten welke visa nodig is en hoe je deze kunt aanvragen. Eurohome kan je helpen bij je visumaanvraag en/of andere immigratiedocumenten voor je nieuwe bestemming. 

Zoeken van een huis en/of school in het buitenland

Je gaat verhuizen naar een nieuw land en een fijne plek vinden voor jou en je gezin hoort daar ook bij. Je bent op zoek naar een huis of woning in veilige, fijne omgeving, makkelijk bereikbaar en in de buurt van faciliteiten, zoals supermarkt(en), winkels, etc. Waar vind ik deze woningen voor mijn nieuwe bestemming? En hoe werkt dat allemaal in mijn nieuwe land? Eurohome kan je helpen bij het vinden van een huis. Zij werken nauw samen met huizenexperts waar ook ter wereld. Hierdoor beschikken zij over lokale kennis en expertise van de huizenmarkt en kan Eurohome je helpen bij het vinden van een geschikte woning voor jou en je gezin in je nieuwe land.  

Administratieve zaken regelen verhuizing

Je verhuizing zit erop; je huis is leeg en je spullen kunnen op transport naar de nieuwe bestemming. Maar wat moet er dan allemaal nog geregeld worden? Denk aan opzeggen van contracten, zoals internetprovider, gas, water & elektriciteit en ook op je nieuwe adres moet dit weer allemaal worden afgesloten. Geen stress! Wil je tijd besparen en je volledig kunnen richten op het voorbereiden van je nieuwe avontuur, dan kan Eurohome dit ook voor je regelen.  

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons en wij brengen je in contact met de relocatie specialisten van Eurohome