Piano verhuizen

Veilig en professioneel je piano verhuizen

Heb je een piano in huis, dan wil je deze natuurlijk ook mee verhuizen, of dat nu naar het buitenland of in Nederland is, het blijft een speciale klus. Transpack biedt al vele jaren een verhuisservice voor piano’s aan. Of je een vleugel of buffetpiano hebt, Transpack kan jou voorzien in service op maat  

Piano binnen Nederland verhuizen 

Je kan Transpack inschakelen voor je volledige verhuizing inclusief piano of voor alleen het instrument. Vooraf kan je in een gesprek aangeven om wat voor type piano het gaat en of je nog eventuele obstakels ziet op de huidige en toekomstige locatie.   

Transpack zal samen met jou bespreken hoe de piano het beste en veiligste verhuisd kan worden en welke datum het beste uitkomt om te vervoeren.  

Mocht je tussendoor nog een periode opslag nodig hebben ben je bij Transpack ook aan het juiste adres. Transpack beschikt over een grote en aan alle kwaliteitseisen voorzienende loods in Den Haag. De piano kan er blijven staan zo lang dat voor jou nodig is.  

Piano verhuizen naar het buitenland  

Een piano kan ook zeker naar het buitenland verhuisd worden. Transpack gebruikt hier goed beschermende verpakkingsmaterialen voor en, indien nodig/gewenst, kan er ook een op maar gemaakte krat geleverd worden.  

De piano zal vervoerd worden per zeecontainer en je zal op de hoogte gehouden worden van de aankomstdatum in de haven van jouw nieuwe thuisland.  

De leveringspartij op bestemming zal geselecteerd worden op basis van hun ervaring met het leveren van piano’s. Op deze manier ben je er zeker van dat er secuur gewerkt zal worden bij jouthuis en je toekomstige huis!  

Extra zaken als het gaat om het verhuizen van jouw piano 

Als je een piano hebt zal je waarschijnlijk goed onderzoek hebben moeten doen naar de mogelijkheden om het instrument jouw woning in te krijgen. Transpack zal dit samen met jou bespreken en indien mogelijk ook de situatie op bestemming analyseren 

Mocht een buitenlift of andere voorzieningen nodig zijn om jouw piano op een veilige manier te transporteren dan kan Transpack dat voor jou regelen.   

Schade aan een piano komt niet vaak voor door het gebruik van kwalitatief goede materialen en vakmensen, maar om je verhuizing met een gerust gevoel te starten is het ook mogelijk om jouw piano te verzekeren  

Mocht je nog vragen hebben over het verhuizen van een piano neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je met het uitstippelen van de beste manier om jouw piano te vervoeren.