Container verhuur

Containerverhuur

Wij verhuren ISO containers met diverse afmetingen, voornamelijk voor het tijdelijk of langdurig opslaan van goederen.
De containers zijn beschikbaar in lengtes van 6 en 12 meter en zijn volledig afsluitbaar, waterdicht en bieden een optimale bescherming tegen externe invloeden. Deze containers bieden veel mogelijkheden en zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de opslag van overtollige voorraden, kantoormeubilair, archief, verhuis- en persoonlijke goederen, etc. 

Afhankelijk van de wensen van jouw wensen kan een container op elk willekeurig adres – aan huis of kantoor – worden geplaatst voor belading door jouzelf of derden. Na belading kan de container op het eigen terrein blijven staan of kan deze worden opgehaald en veilig en droog worden weggezet in speciaal hiervoor ingerichte containerloodsen. 

Ook kunnen de containers worden gehuurd als tijdelijk transportmiddel voor het vervoer van speciale goederen. In alle gevallen kunnen wij optreden als logistieke dienstverlener en zorg dragen voor het laden, lossen en transporteren van de inhoud. 

Op verzoek en in overleg kunnen de containers worden ingericht voor aangepaste opslag, bijvoorbeeld voor de opslag van winter- en zomerbanden voor garagehouders, met speciale rekken voor archiefdozen voor uw langdurig te bewaren dossiers of met vakken voor klein materiaal. 

Heb je interesse in containerhuur? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*