Extra diensten

Het verhuizen van een piano is een vak apart en Transpack kan dit ook voor je organiseren. Neem contact met ons op voor advies op maat.
Overweeg je je auto, motor of scooter mee te verhuizen? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.
Voor het verhuizen met huisdieren kunnen we je doorverwijzen naar een specialist op dit gebied. Neem contact met ons op en wij helpen je verder.
Het vervoeren van kunst en antiek vraagt veel zorg en aandacht. Transpack kan je hier bij helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Bij het overlijden van dierbaren komt veel kijken, zoals bijvoorbeeld het verhuizen van het erfgoed. Transpack regelt dit voor je, zodat jij, je kunt focussen op andere belangrijke zaken.
Ben je zelf niet zo handig of heb je geen tijd om zelf te klussen? Dan kan een handyman uitkomst bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Je huis schoon achter laten of in een schoon huis intrekken? Transpack regelt dit graag voor je, zodat jij je aandacht op andere dingen kunt richten. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Verhuis je met kinderen en zoek je een goede school? Of heb je hulp nodig bij het regelen van een visum. Transpack kan je hierover adviseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*