Extra diensten

Andere verhuisdiensten

Wellicht zijn er items die meer zorg en aandacht nodig hebben, zoals bijvoorbeeld kunstantiek of een piano, Transpack staat voor je klaar om dit voor je te regelen. Wij kunnen je ook helpen bij het (de)monteren van grote meubelstukken of het ophangen van zware en/of grote items. Het verhuizen van (elektrische) auto’s of andere voertuigen, zoals (elektrische) fietsen, motoren organiseert Transpack voor je. Heb je een vraag over een speciaal item? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kortom, alles is mogelijk bij Transpack en we garanderen je kwaliteit en zekerheid. Bekijk hier alle extra verhuisdiensten van Transpack: 

piano verhuizen
Het verhuizen van een piano is een vak apart en Transpack kan dit ook voor je organiseren. Neem contact met ons op voor advies op maat.
auto meenemen naar buitenland
Overweeg je je auto, motor of scooter mee te verhuizen? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.
kunst verhuizen
Het vervoeren van kunst en antiek vraagt veel zorg en aandacht. Transpack kan je hier bij helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
erfenis uit buitenland
Bij het overlijden van dierbaren komt veel kijken, zoals bijvoorbeeld het verhuizen van het erfgoed. Transpack regelt dit voor je, zodat jij, je kunt focussen op andere belangrijke zaken.
handyman service
Ben je zelf niet zo handig of heb je geen tijd om zelf te klussen? Dan kan een handyman uitkomst bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.
schoonmaak verhuizing
Je huis schoon achter laten of in een schoon huis intrekken? Transpack regelt dit graag voor je, zodat jij je aandacht op andere dingen kunt richten. Neem contact met ons op voor meer informatie.
relocation services
Verhuis je met kinderen en zoek je een goede school? Of heb je hulp nodig bij het regelen van een visum. Transpack kan je hierover adviseren. Neem contact met ons op voor meer informatie.