Diensten

Welke verhuisdiensten biedt Transpack aan?

Ga je binnenkort verhuizen naar het buitenland? Wat je bestemming of de reden ook is, er komt veel kijken bij een verhuizing naar het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van je spullen, kostbare items, in-en uitvoeren van je goederen, maar ook de juiste papieren om in je nieuwe land te gaan wonen of werken. Transpack is de juiste partner en kan je helpen met diverse verhuisdiensten. Of je nu alleen het vervoer van je spullen bij ons regelt of je gehele verhuizing uitbesteed wil hebben. Bij Transpack kan het allemaal 

internationaal verhuizen
Wil je verhuizen per zeecontainer? Lees meer over ZEEVRACHT TRANSPORT bij Transpack.
luchtvracht transport
Wil je spullen verhuizen per vliegtuig? Lees alle mogelijkheden van LUCHTVRACHT TRANSPORT bij Transpack.
verhuiscontainers buitenland
We bieden VERHUISCONTAINERS aan voor internationale verhuizingen.
douaneformaliteiten
Transpack regelt alle DOUANE formaliteiten. Dat scheelt je een hoop gedoe.
verhuisdiensten
Geen tijd of zin om alles zelf te doen? Transpack helpt je met het (VER)PAKKEN en (DE)MONTEREN van je spullen.
afhalen & bezorgen
Geen zin om een busje te huren? Transpack kan je goederen OPHALEN en BEZORGEN. Voor volumes vanaf 1m3 tot en met complete inboedels.
zelf goedkoop verhuizen
Wil je ZELF VERHUIZEN en laat je graag alleen de douane en transport regelen door Transpack? Kies dan voor deze optie!

Verhuizen zonder zorgen

Wil je ontzorgd verhuizen? Laat Transpack dan je spullen professioneel voor je in-en uitpakken – de full service optieHet voordeel van de full-service optie is dat je goederen professioneel verpakt zijn en heb je ook de mogelijkheid om deze allrisk te verzekerenJe kunt er ook voor kiezen het in-en uitpakken zelf te doen en het transport van woning naar woning te laten uitvoeren door Transpack. Tot slot, kun je ervoor kiezen enkel het internationaal transport – met een zeecontainer, via luchtvracht of op de vrachtwagen– met Transpack te regelen inclusief de douaneformaliteiten. Jij kiest wat bij je past en Transpack kan je hierover adviseren wat voor jou de beste optie is. 

Benieuwd naar de kosten van jouw verhuizing?