Zeevracht

Voor Transpack is logistiek meer dan alleen goederen brengen van A naar B. We houden rekening met alle aspecten voor het vervoeren van persoonlijke spullen en zijn gespecialiseerd in verhuizingen van en naar Europa.

Zodra uw vracht een emotionele lading gaat krijgen zijn de specialisten van Transpack op hun best en nemen zij de regie graag van u over. Dan gaan zij voor u aan de slag om de beste afvaart te selecteren, overleggen zij met de reder wat de ultieme mogelijkheden zijn om de lading op een zo veilige en gunstige wijze op hun bestemming te doen arriveren.

Natuurlijk is ook uw reguliere zeevracht bij Transpack in goede handen. Of het nu LCL, FCL, groupage, conventionele of projectladingen betreft, bij Transpack bent u altijd aan het juiste adres. Hiervoor werken wij samen met vaste en betrouwbare contractpartners in de rederijwereld en selecteren een zo veilig en gunstig mogelijke wijze, uitgaande van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Toch fijn, als u weet dat u ook dit deel van uw opdrachten in handen kunt geven van een groep enthousiaste en gemotiveerde mensen. Mensen die betrokken zijn en zich graag onderscheiden door een stuk extra zorg.

Betrokkenheid in zeevracht – waar vindt u dat nog?

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*