Verpakkingsmaterialen

Zodra u gaat verhuizen, zult u verpakkingsmateriaal nodig hebben. Denk daarbij aan boekendozen of matrasdoos, papier voor servies of ribkarton.

Verhuisdozen zijn in de prijs inbegrepen als u onze full-service optie kiest. Daarnaast kunt u er altijd voor kiezen om zelf in te pakken.

Let op: Houdt er rekening mee dat standaard dozen met bijvoorbeeld uitsparingen aan de zijkant niet geschikt zijn voor internationale verhuizingen. Omdat uw goederen vaak voor meerdere weken in een container verpakt zitten, moeten deze dozen dicht zijn en langs alle naden dichtgeplakt. Ook voor advies over verpakkingsmaterialen zit u goed bij Transpack.

Voor mensen die verpakkingsmaterialen nodig hebben is er een fysieke winkel op onze locatie in Den Haag. U kunt daar gedetailleerd advies krijgen over het verpakkingsproces en de materialen ter plekke aanschaffen!

U kunt de hulpmaterialen voor uw verhuizing, ook online bestellen via http://www.deverhuiswinkel.com/ Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen van 08:30 tot en met 17:00 uur op het volgende telefoonnummer: +31 70 301 1313.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*