Speciale verhuisdiensten

Kunst en antiek

Het vervoer van kunst en antiek vraagt om deskundigheid en inzicht. Transpack heeft deze deskundigheid in huis en verzorgt het verhuizen van kunst en antiek van ‘klant tot klant’, van ‘galerie tot klant’ of van ‘opslagdepot tot klant’. Wereldwijd, ongeacht de waarde en de kwetsbaarheid van de te vervoeren stukken. Of het nu gaat om grootschalige collecties of om één kunstwerk van een particulier.

Tentoonstellingen

Transpack is al jaren betrokken bij het verhuizen van goederen ten behoeve van tentoonstellingen. Een van de belangrijkste kenmerken hiervan is een strak tijdschema, kennis van douanevoorschriften en de erkenning van de tentoonstellingscentra. Deskundigheid en een strak schema zijn hierbij noodzakelijk.

Commerciële goederen

De expeditie van commerciële goederen betekent meer dan het boeken van laadruimte. Transpack verzorgt de expeditie voor een breed scala aan klanten met een grote verscheidenheid aan producten. Het vervoer wordt op basis van product, budget en gewenste snelheid op een zo efficiënt mogelijke wijze geregeld.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*