Opslag van goederen

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Transpack is de tijdelijke of langdurige opslag van goederen.

Indien uw inboedel door omstandigheden niet direct kan worden verscheept of afgeleverd, is het van groot belang dat deze op een veilige en economische wijze tijdelijk in bewaring wordt genomen. Op basis van de omstandigheden zorgt Transpack ervoor dat uw goederen op een zo efficiënt mogelijke manier uit de haven of van de luchthaven worden afgevoerd, om daarmee vaak zeer hoge (lucht-) havenkosten en demurrage te voorkomen.

De goederen worden tijdelijk opgeslagen in een klimatologisch gecontroleerde ruimte tot het moment dat deze kunnen worden doorgevoerd. Hierbij zorgt Transpack ook voor de afwikkeling van de douaneformaliteiten. Veiligheid en bescherming tegen externe invloeden, zoals brand en inbraak, staan bij opslag voorop. Transpack zorgt ervoor dat uw goederen altijd veilig worden opgeslagen en biedt hierbij een deskundig advies over continuering van lopende en het afsluiten van een eventuele verlengde verzekeringsdekking.

Ook voor langdurige opslag van uw bezittingen die niet mee verhuist hoeven of kunnen worden, biedt Transpack passende opslagmogelijkheden. Voor zowel kleine als grotere hoeveelheden goederen zijn opslagruimten beschikbaar. Ook zijn er op de opslaglocaties mogelijkheden voor het laden en lossen en kan professionele hulp worden ingeroepen.

Tijdelijke of langdurige opslag – Transpack neemt uw zorg hiervoor graag over.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*