Internationale (full service) verhuizingen

Transpack is de juiste partner om uw verhuizing uit te voeren. Vanwege onze multi-dimensionale service, zijn we uniek in de flexibiliteit van diensten en onze aanpak. Waar u ook heen wilt, Transpack levert een betrouwbare, snelle en voordelige manier van internationaal transport om uw spullen op plaats van bestemming te krijgen.

Voordelig Internationaal Verhuizen

Een van de voordelige opties terwijl u toch nog de zekerheid heeft dat uw inboedel tijdig en zonder risico op de plaats van uw nieuwe bestemming komt, is door het gedeeltelijk zelf te doen. U vult online ons offerteformulier in en krijgt binnen 48 uur een offerte op maat.

U krijgt vrijblijvend persoonlijk advies van ervaren mensen. Het inpakken van alle gangbare spullen kunt u zelf of u besteedt alles uit aan onze ervaren verhuisploegen. Wij geven u indien gewenst de juiste inpakinstructies en uiteraard professionele verhuisdozen. Uw meest breekbare en kostbare spullen worden door ons vakkundig ingepakt.

Full service internationaal verhuizen

Op basis van het vooraf geschatte volume van uw goederen, zullen wij u een voorstel doen voor de meest gunstige wijze van vervoeren. Als u kiest voor een full service verhuizing, hoeft u zelf niets te doen.

Bij een volledig verzorgde internationale verhuizing zullen onze emballeurs al uw breekbare en dierbare spullen inpakken in speciaal hiervoor ontworpen verhuisdozen. Het meubilair wordt daar waar nodig gedemonteerd om ruimte te besparen en verpakt in professioneel verpakkingsmateriaal of speciale kartonnen kratten. Hierna zullen alle verpakte spullen in een container worden geladen.

De prijzen voor een internationale verhuizing kunnen variëren van enkele honderden euro’s tot een veelvoud daarvan. Het is van groot belang dat u niet te veel betaalt en daar kunt u bij ons op rekenen. U ontvangt daarom van ons vooraf een gedetailleerde offerte met een duidelijke omschrijving van wat u mag verwachten.

Vul het online offerteformulier in om erachter te komen hoeveel geld u kunt besparen op uw internationale verhuizing of neem contact met ons op.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*