Groupage Zendingen

Voor een groot aantal bestemmingen is het mogelijk om uw lading in combinatie te verschepen via onze zogenaamde “groupage service”. Met deze manier van verschepen kunt u profiteren van aanzienlijke kostenbesparingen.

Als onderdeel van onze internationale verhuisdiensten, bieden wij groupage diensten aan. Door verschillende zendingen te bundelen in een container, kunnen we kosten besparen. De enige beperking is dat u gebruik maakt van vaste levertijden op basis van ons huidige verhuisschema.

In dit geval worden de goederen geladen door Transpack in een 20ft of 40ft container en verzonden naar de haven van bestemming. Eenmaal aangekomen, word de container gelost in de loods van onze partner en ter beschikking gesteld of afgeleverd aan een adres naar keuze. Het belangrijkste verschil is dat de tarieven aanmerkelijk lager zijn dan normaal, maar omdat een container gedeeld wordt met anderen heeft u minder controle over de levertijd.

Onze groupage service is een geweldige manier om de totale kosten van een internationale verhuizing te verlagen. Neem vandaag nog contact met ons op voor de service die het beste past bij uw behoeften.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*